17 12
發新話題

致:ko.即係本團既打公仔(吉)

[Close]

致:ko.即係本團既打公仔(吉)

拿.首先我地團所有人同你講既一反說話呀.
團長 : Ko 一年多前 .. 好感謝你加入我團
同多位元老 一直努力 在當時成績也不錯
雖然 最終不了了之 又解散左成班人
我地同你ge 約定 唔知做唔做得到
不過我相信 我地會盡我地全力  
做唔到 我地兄弟 都心照 ~
新一批成員 希望可以努力提升技術
接住我地落去 永遠不滅的精神
我地係咩團  不用說出來的

lok: KO哥一直以來你都係一個好強既隊友,我一次又一次既敗點你都冇話過我.
你真係一個勁好既隊友.
我輔佢 次次失手佢都唔會話我
只會叫我得閒再上泥捉
多謝你一直以來忍受ME的嫩B技術.
希望仲可以同你一齊玩下小GAME
打下團戰 一路安心~

hei: Ko雖然好唔想你走但你不能為了信長放棄考試這點我也知道
希望你考完反來一齊再打天下
多謝ko你教我同我玩:)

儿戲: ko 首先真係要多謝你.
係你教我點樣打團的.我初初考團果時.
我仲係一隻廢輔.日日都佢地話.
只有你一個教我點樣殺人.控忍.走位.
個團散左後.我一直都唔知你開左個團.
直到今個暑假團長搵返你.我先知你係瘋貓既團長.
我果時玩神原可以崩潰全隊.
只有你教我點樣出裝.同埋教我玩神原.
令到我而家可以玩乜英都可以.
係個團入面我覺得最好笑既就係你同埋最強都係你.
你可以打計分既同時話急屎要掛機
我希望下次可以再同你有講有笑咁打團.
我地答認左下年暑假要係信7盃決賽見面.
希望可以實現到.
我地全團祝你今年既考試順順利利

重點.呢個系瘋貓團版        

回復 2# 的帖子

重點.係因為佢係你地既團長.
同埋係我地既團員.所以我地都有野要同佢講.
所以要係度講姐.
唔係咁啦.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-8-31 23:21 發表
重點.係因為佢係你地既團長.
同埋係我地既團員.所以我地都有野要同佢講.
所以要係度講姐.
唔係咁啦.
我地團有十幾個團長         

回復 4# 的帖子

你明邊個係吉就可以了.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-8-31 23:22 發表
你明邊個係吉就可以了.
系瘋貓到講第2個團隊            

其實我都吾介意            

回復 6# 的帖子

不想的.因為要留俾佢做紀念.

引用:
原帖由 tk.k 於 2011-8-31 23:24 發表
其實我都吾介意            
你skype到講曬粗口 扮咩

引用:
原帖由 fu_ng﹏ 於 2011-8-31 23:26 發表

你skype到講曬粗口 扮咩
我都冇傾skype         
老實.你返黎未.?         

當你打團時缺人 看到待補 2字 就係我歸來的時侯

引用:
原帖由 fu_ng﹏ 於 2011-8-31 23:36 發表
當你打團時缺人 看到待補 2字 就係我歸來的時侯
吾返也可.     大家還是朋友吧.!!!
吾好忘記我      

其實應該係我多謝你地            

引用:
原帖由 打公仔 於 2011-9-1 01:24 發表
其實應該係我多謝你地            
不要傻.
我們要多謝你開瘋貓      

吉咁多fans

17 12
發新話題