41 123
發新話題

由於有人話張團圖內定 所以e家再投

[Close]

由於有人話張團圖內定 所以e家再投

投票只張在團/有團m群者/大家都識既人
1:
Ratkirani作品  (ZinG. , 明 , 飛機 , ksk , Evil , c子 , 最終 , 飛雪 , 雞
) [9]

2: Ratkirani作品 (29死道三) [1]

3:DogRush_K作品   (鞋子 , jacky , 森 , 羊 , 文樂 , KaIhang[條__頭又比人禁言] , 華DEE )  [7]

4:✝Death✖.Hζ作品

我自己投第一張先

**侮辱成份**咩 梗係3啦 個樹主角feel

**不良詞語****粗口**你地老母投乜**粗口**野3,
3都無我做乜**粗口**野團版,
你地試下再投3我**不良詞語****不良字眼**曬你地老母

Good霸氣?
我投1

引用:
原帖由 畢打飛機人 於 2011-8-31 22:09 發表

Good霸氣?
我投1
讚好 ok ?

回復 9# 的帖子

Ok

引用:
原帖由 畢打飛機人 於 2011-8-31 22:15 發表
Ok
今次我都讚好啦

引用:
原帖由 畢打飛機人 於 2011-8-31 22:09 發表

Good霸氣?
我投1
係喎...真係冇左你

如果我個張選中左就加你啦

選唔中就廢事再畫

引用:

Good霸氣?
我投1
隱退就隱退扮乜 粗口哥呀
好型呀?
拿拿林改3 我就饒恕你既罪行.

引用:
原帖由 s.沁 於 2011-8-31 22:17 發表

隱退就隱退扮乜 粗口哥呀
好型呀?
拿拿林改3 我就饒恕你既罪行.
好狗 唔比叫人改票

引用:
原帖由 畢打飛機人 於 2011-8-31 22:15 發表
Ok
送既
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

41 123
發新話題