發新話題

越獄二號 好鬼垃圾

[Close]

越獄二號 好鬼垃圾

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

認同.
話左條友9殺.
話完佢.可以比佢屈番轉頭=]屈我郁左
跟住當無左件事~.~
我記得條友個名係咩jojojo
-----
本身我都仲忍.
下場我都忍唔住.
我問一問個咩king som.做咩踢我fd
佢就要係到雷我.話我."侮辱玩家..話人白痴.中文唔理解?"
我心諗.你話我唔理解中文都係侮辱緊我啦^.<
我問一問野
就要串我^.<?
----
正一濕"大火6"ser.

admin串你,此事我們會與當時的admin進行詢問

但是,

你肯定沒有犯任何我提出的規則?

我們的伺服器不可說侮辱成份詞語
我們有提及

引用之前的帖:

由於本人看到不少人使用侮辱成份的句子罵人,討論質素奇差

即日起禁止使用侮辱成份的句子或使用含沙射影/語繫雙關之句子
,令本站的討論環境更好

由於vlan論壇不準提及其他網站的網址,請自行尋找

有人屈你,你應該用正常的語氣向admin報告

而不是侮辱人

如有投訴,請到我們的投訴區提出,你們將會得到公平的處理

引用:
原帖由 ★〝奇跡 於 2011-8-25 22:19 發表
認同.
話左條友9殺.
話完佢.可以比佢屈番轉頭=]屈我郁左
跟住當無左件事~.~
我記得條友個名係咩jojojo
-----
本身我都仲忍.
下場我都忍唔住.
我問一問個咩king som.做咩踢我fd
佢就要係到雷我.話我."侮辱玩家..話人 ...
佢就要係到雷我.話我."侮辱玩家..話人白痴.中文唔理解?"

我講完侮辱玩家...話人白痴之後 你加左句[下?]  我先最埋後邊.0.

聽都唔聽人講野~_~冇方法~_~

我地做野唔係樣樣都同你講
唔好以為冇同你講=冇做

我地forum一早寫左
我地cs server都叫你上

不過你咁投訴都冇錯,因為可能在vlan forum冇講
為此我和你說聽對不起

引用:
原帖由 tdserver02 於 2011-8-26 01:02 發表
我地forum一早寫左
我地cs server都叫你上

不過你咁投訴都冇錯,因為可能在vlan forum冇講
為此我和你說聽對不起
呢家又唔係你做錯
至於個jojojo同kingdom呢

回復 9# 的帖子

終於有人體諒我

d admin有咩事都要我回應
叫佢地又話上唔到vlan

引用:
原帖由 tdserver02 於 2011-8-26 01:10 發表
終於有人體諒我

d admin有咩事都要我回應
叫佢地又話上唔到vlan
請留意
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=450951&extra=page%3D1

發新話題