發新話題

世上最強的高達

[Close]
引用:
原帖由 勁風Issac 於 8-11-2011 12:31 AM 發表
傳說有果d野,突擊自由都有晒
浮游炮,激光盾,劍,突擊自由高達都有
突擊自由高達有2把劍 2把劍仲可以合埋添
都話果幾支5係浮游炮
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

回復 46# 的帖子

浮游炮係簡稱黎姐
全名叫:突擊光束浮遊機關炮龍騎兵
X_X

引用:
原帖由 勁風Issac 於 8-11-2011 01:02 AM 發表
浮游炮係簡稱黎姐
全名叫:突擊光束浮遊機關炮龍騎兵
突擊光束浮遊機關炮龍騎兵--> 亦即係DRAGOON

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2011-11-8 07:22 發表

突擊光束浮遊機關炮龍騎兵--> 亦即係DRAGOON
我正係睇過Seed Destiny我正係睇左開頭幾集跟住冇睇落去,因為冇時間

回復 48# 的帖子

X_X

係lor= = sd甘細..比人秒

引用:
原帖由 〝HEI 於 5-11-2011 03:41 PM 發表
傳說既輸出都唔差
其實傳說的DRAGOON比攻擊自由更多(多2支有光劍同發散光束槍的DRAGOON)

不過佢得1支槍,攻擊自由有5支砲

光盾方面,傳說係0形,攻擊自由係6角形

所以傳說既輸出始終5及攻擊自由

回復 52# 的帖子

傳說最後都係比突擊自由高達打爆左
X_X

引用:
原帖由 勁風Issac 於 10-11-2011 09:22 PM 發表
傳說最後都係比突擊自由高達打爆左
冇爆到,只係打淨個身體

佢最後Park左係新創世紀裏面,新創世紀爆炸,咁Legend先至爆

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2011-11-11 00:02 發表

冇爆到,只係打淨個身體

佢最後Park左係新創世紀裏面,新創世紀爆炸,咁Legend先至爆
我想知渣傳說果條友係咪Seed果陣渣天意果個人黎?

回復 54# 的帖子

講誇張左姐
X_X

引用:
原帖由 〝HEI 於 2011-11-11 18:10 發表

算係,但佢唔係架駛天意果個
佢係複製人(正確來說是複製人的複製人):handshake

X_X

引用:
原帖由 〝HEI 於 11-11-2011 06:10 PM 發表

Providence係古老謝的Gundam
Legend係雷的Gundam

古老謝不等於雷,雷係古老謝的複製人,2位都係想被製造到和基拉一樣是完美調整者的人,但是2位的壽命過短,無法是完美調整者,係基拉同木既終極對手

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2011-11-11 22:22 發表

Providence係古老謝的Gundam
Legend係雷的Gundam

古老謝不等於雷,雷係古老謝的複製人,2位都係想被製造到和基拉一樣是完美調整者的人,但是2位的壽命過短,無法是完美調整者,係基拉同既終極對手 ...
請問木係邊位.

我覺得睇咩駕駛者 我覺得基拉最強

發新話題