17 12
發新話題

大家好 我岩岩加入正規

[Close]

大家好 我岩岩加入正規

如題..我係新手 主練ud 有無勁人可以教我點玩...例如建築順序 英雄 快攻之類的

如果係新玩 我先建議自學一下...這樣進度會快...
待進步速度慢了 就開始找人問...

rep 可在比賽區找到

有問題的話 可以msn聯絡我
按下圖進入正規區

有問題的話 可以msn聯絡我有問題的話 可以msn聯絡我

打厭左信想打正規,點知開個場半個鐘都未有人入

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2011-8-23 23:13 發表
如果係新玩 我先建議自學一下...這樣進度會快...
待進步速度慢了 就開始找人問...

rep 可在比賽區找到

有問題的話 可以msn聯絡我
請問你的msn是甚麼呢?

加我msn [email protected]
自down YY語音  我可以語音教你點做
只限新人-。-
因為我都系新手一名
http://www.yy.com/s/download.html YY語音鏈接

N年前玩正規
都玩到悶所以去了玩信長了

查看詳細資料
> MSN:        [email protected]
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ckk121195 於 2011-8-23 19:08 發表
如題..我係新手 主練ud 有無勁人可以教我點玩...例如建築順序 英雄 快攻之類的
[email protected]
加我msn 我得閒可以同你玩 同練ge

多d同電腦玩lo 同電腦玩都幾好玩
永恆不滅;sKY

me new hand

引用:
原帖由 肥佬仔2 於 2011-10-5 17:57 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
唔明你up咩

我而家開5開得@@?我好想玩>.<

引用:
原帖由 ckk121195 於 23-8-2011 07:08 PM 發表
1開波(5理咩族),叫d工人採金,並馬上起英雄屋,食物屋同兵營,之後出英同出冰,總共4-6隻就可以出去食冰

17 12
發新話題