28 12
發新話題

真人真事!..個呀叔係鬼?!

[Close]

真人真事!..個呀叔係鬼?!

件事係前兩日發生!
因為我同老豆嘈左交所以連續1個星期我都係由7點至11點係網吧打機(因為唔想見到老豆...唔想再同佢嘈!)
咁就過左1個星期......(開始泥料!)
果日係星期1我去到網吧坐反11號機!打到1半..有小小尿意但係我玩本多就GG冇[奶油]就咁就去左Wc
好GG完咁我就去Wc啦[[公次]]我發現有個呀叔入左Wc一直都係望住我唔去wc咁得意比佢望到我有小小面紅!
我唔想比佢望所以我[拿拿林]洗完手就閃人...然後我打完果4個鐘機就閃人!當我行反屋企ge時候我發現反果個呀叔係我後面!
我心諗唔係咁X呀嗎!咁我就開始跑啦因為我好肥所以好快就冇氣!
我冇氣的時候我望一望後面個呀叔唔見左咁我就當冇野啦我一望向前..個呀叔就係我的面前[[就係好似你玩信長對住個電腦咁前.......當時我好淆...但係我唔知係邊到出泥ge勇氣問佢你跟住我做咩!...佢冇理到我講咩就捉住我隻手比左條紅繩我..之後佢就唔見左!
之後我媽咪就帶我去D寺廟果到!
佢地同我講佢冇惡意![[呀叔]]
仲有話7月14我D fd叫左我個名![[諗反起我個fd真係叫左我全名!]]
所以呀叔就記低左我個名!
條紅繩我仲有留低!
我Feel到條紅繩對個呀叔好重要所以冇燒左佢但係比左寺D人開光!
我想知到紅繩有咩意思??!

犯左禁忌 你唔好釆啦      
vlan的都是朋友

咩禁忌??

118人睇都冇人回-.-

引用:
原帖由 傲x小虫 於 3-9-2011 05:11 PM 發表
118人睇都冇人回-.-
或者冇人答到你果個紅繩問題掛

你有紅眼正先見到red roll

無錯
你就係被選中既少年
你可以進入數碼細界鳥

引用:
原帖由 係要比你屠 於 2011-9-13 16:00 發表
無錯
你就係被選中既少年
你可以進入數碼細界鳥
哈哈笑到我
孤單前進!

引用:
原帖由 係要比你屠 於 2011-9-13 16:00 發表
無錯
你就係被選中既少年
你可以進入數碼細界鳥
係就好-..-      

放心既,相信牙叔都吾系有意。.

可能佢仲有遺原留在世上,撞到呢D野吾洗咁驚,大多數都系冇心。

你可以放心,果個鬼絕對無惡意,可能佢想你幫佢做一d野,完成後佢就會安心走咖啦

其實我想講 你見到呢d野同人講對你好不利的=.=
輸贏靠隊友~

你唔去寺廟果度問下 ?..

姐係咁~     你已經被選中,
數碼世界既和平就靠你啦~要好好保護數碼世界同人類世界啊!

引用:
無錯
你就係被選中既少年
你可以進入數碼細界鳥
yes i am
中國人

28 12
發新話題