發新話題

[2.1.0.2] [Welcome]膠神Build (暫時停止運作)

[Close]
引用:
原帖由 kururu123 於 2011-8-30 23:36 發表
冇...冇開到
唔係MA=

由於暑假已經完畢 本Ser會不定時開 又可能會唔開 敬請留意

不便之處 敬請原諒

新增插件 : 機械人(robot)
加入機械人(robot)指令如下:
!robot
!robot rifle
!robot auto
!robot pump
!robot smg
!robot pistol
!robot magnum
!robot ak47
!robot desert
!robot sg552
!robot chrome
!robot spas
!robot military
!robot scout
!robot awp
!robot mp5
!robot silenced

新增 Ser已轉COOP 1 開 (不定時)

新增插件 :         終極TANK - 變身坦克

警告 : 會有小量變態!!!!!

----------------------------------------------------
新增 : 雙主武器 (英文版本)

用法 : 按實右鍵 + Q
----------------------------------------------------
新增 : 夜視鏡

用法 : 生存者 按兩下F
          感染者 按兩下F
新增 : 第三人稱 (唔係插件 自備  )

用法 : F12

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ivan9797 於 2011-9-10 07:50 發表
係用法 : 按E + 加右鍵啊...
打錯唔好意思..............

引用:
原帖由 ivan9797 於 2011-9-10 17:04 發表
感染者 按兩下F = =
感染者要用夜視鏡............
唔知啊

引用:
原帖由 ivan9797 於 2011-9-11 08:21 發表
第三人稱唔係插件...
如果唔係我做咩so出來...
注:插件只可以單機
失望- -......................

新增 : 魔鬼Witch
Witch憤怒時會將周圍的人逐個擊倒 必須盡快將她殺死或不要驚嚇

警告 : 會有小量變態!!!!!

冇................
現已加入插件
THX~~~~~~~

更新 : 2.0.8.3 - 2.0.8.8

*************重大更新*************

• 建築插件 5.0  ==> 5.5 beta版
  • 所有地圖已重新上傳更新一次
  • 由2.0.9.0 更新至2.0.9.2
  • 新增部份插件
  • Server最大上限人數新增至10人(暫時性)
  • 由COOP 1 轉至 COOP 2
  • 降低所有插件效果
  • 增加更多插件
  • 插件更新
  • 由2.0.9.2 更新至2.1.0.0  (***已成功測試***)
  • 由2.0.9.2 更新至2.1.0.2  (***已成功測試***)
  • 測試開scrds會唔會出現回報問題   (測試後並沒有出現回報問題)
  • 刪除一些不必要的插件

***更新完畢***

引用:
原帖由 ivan9797 於 2012-4-17 21:56 發表
我想說5.5一定要SDKHOOL2.1嗎  但我1.3都LOAD到
鬼唔知咩
我安左好耐

當然最好更新至2.1啦

但係我E家係2.0.9.2...............

但係應該有方法由2.0.9.2 升至2.1.0.2

發新話題