21 12
發新話題

求龍之谷高手入,我好唔開心!

[Close]

求龍之谷高手入,我好唔開心!

英文大約係講
賣緊隻戒指, 依家個價係2000g
之後賣左了
個人同返我講,呢隻係龍之谷end game ring, 韓服得2隻
價值200 000g, 佢地依家好開心, 因為用2000g係我到買左

求高手講我知佢地講大話!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

補充  我隻戒指係
魔攻 21-21
光屬傷:4.83%
火屬傷:4.83%
冰屬傷:4.83%

我問佢, 點解24級戒指會係END GAME RING
佢話高級D既戒指個屬性傷都係5% 唔會增加, 好難出. 成個韓服先出過2隻...
唉唉唉

下次問清楚先好賣啦.
而家後悔了.?

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-8-15 12:24 發表
下次問清楚先好賣啦.
而家後悔了.?
解答我問題, 5%屬傷戒子係唔係好值錢?...==
因為隻戒指可能真係好難打, 交易所搵唔到... 整到我唔知價
條友1000g飛到2000g叫價
心動起上黎就賣左, 賣完佢先同我講/1111!!!!!!

回復 4# 的帖子

如果5%而難打既話.
就一定好值.
但係加5%
我就唔係好覺-.-
你話得兩隻.
我會唔賣最好,

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-8-15 13:55 發表
如果5%而難打既話.
就一定好值.
但係加5%
我就唔係好覺-.-
你話得兩隻.
我會唔賣最好,
仲未解封隱藏能力
一解封埋就+多8%左右...
變13%... 兩隻26%... 就好恐怖

到現在都沒發現一隻相同既戒指...

如果係就唔好賣啦.解封左13%..
勁好多.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-8-16 11:04 發表
如果係就唔好賣啦.解封左13%..
勁好多.
今日拍賣場1999金買返隻
但係20級黎... 魔攻無左4
本身23-23, 依家果隻19-19...
無所謂  岩先串返條友, 佢話用2000G想同我買
我唔肯賣, 同我UP一大論廢話, 又話隻RING唔值錢, 之後又比左幾隻紫色既RING我睇(+9%)
心諗, 幾河打到紫色
我最後企硬唔賣=D''  仲講我有方法打到隻戒指
激到佢今晚訓唔著

講真 無記錯最貴好似都係暗攻/光攻

引用:
原帖由 戰神馬超 於 2011-8-17 15:29 發表
講真 無記錯最貴好似都係暗攻/光攻
知唔知A紋側踢+50%速係值幾錢

dvchdg :( :( :(

ffb :) :)

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-8-19 10:26 發表

木師?.___.
木師好貴 係超貴
戰士都ok
如果你中左木師a踢 我建議你留起去 遲d炒價

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-8-19 10:26 發表

同埋睇你張圖 你好似美服
我玩hk 唔多熟 sor
不過 大約可以1個踢章 換 幾張hk既1200gash/天文數字$$

21 12
發新話題