發新話題

[挑戰] 帥家軍之重生 招募猛男烈女入軍  斬時只募人:〕

[Close]
引用:
原帖由 SiukinB 於 2007-9-4 22:40 發表
|LoSeR|
msn : [email protected]

印象中 以前都較量過
希望以後都有甘既機會 qq

( 如果可以的話  3個聯絡人麻煩都add我 qq   
  張list有幾個帥 .. 唔肯定係咪哩三個 ,, 唔好意思-V-  ) ...
嘿嘿...
我會叫佢地add你加啦

引用:
原帖由 SiukinB 於 2007-9-5 13:51 發表

甘我諗哩個台灣佬之所以俾我地狂吊

係因為佢之前玩果陣已經喊lag ( 上幾鋪 )

佢明知lag都仲入

甘無法 .. 梗係吊

係平時 不論ggc 抑或 vLan路人

lv6前有人嗌lag    我多數都會re  .. 唔re都唔會吊-v-

...

俾人大炒果次@w@"
呵呵

引用:
原帖由 FIeRcE﹏羽 於 2007-9-5 02:43 發表
VLAN好多團也沒什麼記憶力的團 以下是msn的對話:
某某:一會要團戰嗎
羽:沒問題,什麼時間?
某某:8點吧,丫 你們是什麼團的?
*&%^$#@!

我想如果記性差還是什麼 msn有一個別名功能可以幫到各位"記憶力"差的團長/ ...
嘿嘿
我才不會這樣呢
(所以才叫人add我嘿嘿)

引用:
原帖由 秋楓帥 於 2007-9-4 23:21 發表
嗯-.-很不容易才入到理科,所以就算玩我都不會猛玩= =
嘿嘿
打團戰時要打的喔

個團有兩個人45re跟住走場小少帥同清鈴帥

引用:
原帖由 殘月ㄨ小雨 於 2007-9-5 17:54 發表
個團有兩個人45re跟住走場小少帥同清鈴帥
45 都5可以RE?

引用:
原帖由 唐統帥 於 2007-9-5 17:58 發表

45 都5可以RE?
應該係有fd彈左佢地要re定係\?
一開始45既話我都想re
我袋表佢地同你講聲sor
令到你哂左時間

引用:
原帖由 唐統帥 於 2007-9-5 13:19 發表

理科...要加油哦.....AMATH組?  要努力哦  D chem and bio好多名詞要背  煩死  

尤其系chem  D元素背到死死下  仲有D化學反應   如果修AMATHS CHEM BIO就要放多時間落去   

CHIN  PHY同MATHS系最簡單 ...
no,我唔係amath,選修簡左商業,易d拎分A_A

嘿嘿
我想以後應該會有1個月一次出黎打機的網聚吧...~"~
只要大家支持(金錢上)

唔改我自由退團
係咁多.888888888

引用:
原帖由 新鳳帥 於 2007-9-5 18:51 發表
唔改我自由退團
係咁多.888888888
nononononononono

點解