發新話題

[夢幻﹏x HKDSM ] 暗黑破壞神 系列(光纖) | 更新: 19-12-2012

[Close]
引用:
原帖由 tso1605577 於 2011-8-9 01:12 發表
暗黑破壞神II
1. 暗黑破壞神II 轉向導航服
2. 暗黑破壞神II - 阿爾蘭村(新手場)
3. 暗黑破壞神II - 聖火宮(中手場)
4. 暗黑破壞神II- 世界盡頭(老手場)

本服全新系統:登入系統(優化版本) - 未輸入正確密碼不可進 ...
貴ser ip係乜?

你E加仲有冇開呢個SER,我入唔到既,唔係24H全開嫁咩?

哇..
個ser整到成隻online game咁.

推一推,舊貼提高

高lv架人搶曬D怪,新手們跟本無法升LV

引用:
原帖由 a041075 於 2012-12-21 17:50 發表
高lv架人搶曬D怪,新手們跟本無法升LV
咪係lo,好唔公平

引用:
原帖由 Pok326 於 2012-12-22 01:50 發表
咪係lo,好唔公平
絕對唔會,第一,由於我設定的暗2 怪物的數值係有好大分別
例如頭怪同ZOMBIE , 150HP , 3000HP
所以其實新手最好提議都係只打頭怪,打到有一定水準先打其他

另外,其實有任務同組隊可以有更快的升級方法。
假如你地5人一組打勁怪,大家的經驗會平分再乘1.2倍。
所以冇可能會唔公平。

人地玩得耐自然會有一定的回報

回復 82# 的帖子

可唔可以比個IP我

引用:
原帖由 tom1997111 於 2012-12-23 00:28 發表
可唔可以比個IP我
所有伺服器的即時更新訊息: http://www.hkdsm.com/server

我成日玩,覺得呢個ser都唔錯。但係有個缺點: 就係佢成日都唔開 ,玩玩下就會死ser 。  咁可唔可以提早開放時間,比我地早啲玩??

引用:
原帖由 Hijacky 於 2012-12-23 12:36 發表
我成日玩,覺得呢個ser都唔錯。但係有個缺點: 就係佢成日都唔開 ,玩玩下就會死ser 。  咁可唔可以提早開放時間,比我地早啲玩??
其實因為本人屋企剛剛轉換光纖
在測試及重新設定防火牆及流量限制。
因此必須不時要停止開服。

大部分插件需要重寫
下次要停服時會加上停服插件,通知玩家。以及,其實各位的經驗存取時,系統會有文字記錄,即使MYSQL的資料錯誤,我也可以跟蹤資料來補回

另外正在加入其他遊戲模式,帶動IPVE VLAN CS區的人流。
所以請各位見諒

回復 86# 的帖子

我AC比人爆左
入到但比人del左我隻力人
name:av
lv:9x
有成60M 錢

引用:
原帖由 fk15950 於 2012-12-23 16:41 發表
我AC比人爆左
入到但比人del左我隻力人
name:av
lv:9x
有成60M 錢
\
本人手上有記錄,現在幫你SETTING
另提示各位: 請記住自己存經日子和時間,方便找回資料

好像好好玩bo~支持支持

實在太好玩了!!支持!!~   這兩天都沒開,忘著更新嗎??   很期待呵

發新話題