發新話題

[夢幻﹏x HKDSM ] 暗黑破壞神 系列(光纖) | 更新: 19-12-2012

[Close]

[夢幻﹏x HKDSM ] 暗黑破壞神 系列(光纖) | 更新: 19-12-2012

暗黑破壞神II
1. 暗黑破壞神II 轉向導航服
2. 暗黑破壞神II - 阿爾蘭村(新手場)

3. 暗黑破壞神II - 聖火宮(中手場)
4. 暗黑破壞神II- 世界盡頭(老手場)

本服優勢系統:登入系統(優化版本) - 未輸入正確密碼不可進行遊戲 防止(道具被偷/被刪除帪號)

轉生系統 - 轉生後等級回1,能力值保留 (沖破500級上限等級限制)

職業系統 - 暗黑破壞神基本7種角色,各有3個不同的轉生職業

怪物掉落物品系統 -  各種怪物會有一定機率掉下寶貴的物品

任務系統 - 獲得額外 經驗和金錢,任務類型包括(殺怪 和 物品提交)

組隊系統 - 使新玩家 / 朋友 / 團隊 共同擭得怪物的經驗值

商業系統 - 單一物品 賣出 可換取金錢和商業經驗 使物品載貨量增加

武器限制系統 - 為確保高手永在,增加武器 限制增加 (力,魔,敏 ,體 ,轉生) 的數值

數據修改:

1.敏修改為平時的移動速度,刪除逥避可能性2.魔力使法師類角色技能翻倍
3.所有角色跟據原角色類型 技能加強修害
4.所有角色點數加成不同,會致不同影響

規劃已過多月,反應熱烈,為不同遊戯元素(例如 任務,商業,聲譽)等等
致在使玩家有多重樂趣。

所有伺服器晝量24HR開放

所有伺服器的即時更新訊息: http://www.hkdsm.com/server

我玩
支持

多謝支持,

本ser 8月9日- 3:21-9:00 其間因機房停電 引致玩家沒法加入伺服
敬請留意

想申請admin~~~~~~~~~~~~~~~~~

申請admin請加msn 同確定你可以係 cs  打中文
多謝

+5+ ADM呀
有打字器

我想做ADMIN~~~~~~~
支持 推推 ~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 tso1605577 於 2011-8-9 01:12 發表
受夠了警察權力過強的日子嗎?
對你的粗言,你卻默不作聲?
舊時的逃獄遊戲令你煩躁?

起來作反吧!離開做奴隸的生活!

本伺服器 以自由言論為主, 不用把自己心中的火壓住
管理員亦成為大家一分子,絕不濫權
只 ...
Steam CS玩家打唔到中文既波?
Btw...你有冇整雙通?

呀ming揚哥 請問咩叫雙通

我唔係好勁咖炸  要各位的寶貴意見

留名支持        .

多謝多謝

本服於8時50分被炸ser
現時增加防ddos 系統
9點12分 重新開服了

ming yeung 唔好以為自己有steam cs真係好威先得架

轉向服admin
轉向服要管理員做咩
你係咪要人手手開轉向服啊!! (笑

仲有雙通姐係可以比Steam同NON-Steam都可以入到server玩
AC:愛影。絕望

引用:
原帖由 lucas0001 於 2011-8-11 00:04 發表
ming yeung 唔好以為自己有steam cs真係好威先得架
唔好咁講, 明揚哥都係話我知 steam cs 同non steam cs的問題。

發新話題