25 12
發新話題

小心呢三個人,叫 kakapato,ff同OMG ,正垃圾

[Close]

小心呢三個人,叫 kakapato,ff同OMG ,正垃圾

兩個都千祈唔好同佢一隊,好獨食,傳個波比佢係度狗扭,又扭唔過人,甚少傳波
而Omg就更加半單刀傳波比佢佢去扭龍,一場2,3次,又扭唔過,傳波都要last 1秒先肯傳。
kakapato又係獨食到嘔,機會浪費者
我懷疑呢三條垃圾係同一個人,都係狗扭獨食又浪射既小學 雞!

佢地果班係咁
無論打咩位
一定係打4個前

無論有冇位傳都扭左先算
反正失波自己唔駛防

之後就話d 中場冇用,話中場失晒比人
FF 已經唔算最多 。。。

引用:
原帖由 yashiharu 於 2011-8-8 23:30 發表
佢地果班係咁
無論打咩位
一定係打4個前

無論有冇位傳都扭左先算
反正失波自己唔駛防

之後就話d 中場冇用,話中場失晒比人
FF 已經唔算最多 。。。 ...
ff都算多嫁啦 我同佢玩左幾場真係火都來
正自私仔

我未試過同佢一隊,,但同佢對打過= =真系勁少傳波

引用:
原帖由 〝╮謙=] 於 2011-8-12 12:45 發表
我未試過同佢一隊,,但同佢對打過= =真系勁少傳波
千祈唔好同佢一隊添吖 真係獨食到發火

UPDATED OMG呢條垃圾

我岩岩同左ff一隊
差d想大聲爆粗

仲有個叫kakapato 真係**侮辱成份**到爆炸
我懷疑佢無傳波制 全場係到獨食 1下都無傳過 傳親俾佢單刀都可以炒

呢班人又真係幾廢既...
今晚有冇人玩PRO?我叫GagG

引用:
原帖由 DHA寶寶 於 2011-8-17 23:18 發表
仲有個叫kakapato 真係**侮辱成份**到爆炸
我懷疑佢無傳波制 全場係到獨食 1下都無傳過 傳親俾佢單刀都可以炒
我都同佢玩過,都係死獨食仔,加個名係topic先

引用:
原帖由 GegG 於 2011-8-18 17:41 發表
呢班人又真係幾廢既...
今晚有冇人玩PRO?我叫GagG
Hello

回復 8# 的帖子

wow. 一下都冇傳過.你都講得出.你真係好**粗口****侮辱成份**

kakapato我都有同佢玩過, 佢真係幾獨又唔係勁, 好多時喺禁區附近明明冇機會佢都照樣自己射都唔傳比隊友,
而且佢多數只係自己完全去唔到先會傳個波比人, 雖然有時佢有波入, 但呢種態度喺vlan玩真係唔要得...

引用:
原帖由 fifa12 於 2011-8-19 17:55 發表
kakapato我都有同佢玩過, 佢真係幾獨又唔係勁, 好多時喺禁區附近明明冇機會佢都照樣自己射都唔傳比隊友,
而且佢多數只係自己完全去唔到先會傳個波比人, 雖然有時佢有波入, 但呢種態度喺vlan玩真係唔要得... ...
呢D態度正___行為 近排仲見倒kakapato呢條廢柴玩緊,真係唔要面

你條7頭放d咁既野上泥亂吠 比隻狗叫吠幾聲改名做人?挑   呢埋場角打 飛機啦你.傻 係

25 12
發新話題