發新話題

信長之絕望V009A

[Close]
人物蜂須 酒井一技 猿飛二技 信忠三技 菊姬大絕
超邪惡之爆擊,一個能量鋼爆89xx
我開始微笑 以後會努力過的 很好

姐係佢玩猿飛佐助 V既技
1技係肥川1技
2技係加攻速技
3技係'''''柳生''''既3技
大技就係菊姬既大技
無理解錯係咁 [/quote]
︴Baby I w!ll Always ♥ U ︴>.<

明白了-_-神月講d野深到

對唔住.....我唔係全香港人..好小係香港住講英文多

引用:
原帖由 夜.神.月 於 2011-8-12 15:41 發表
對唔住.....我唔係全香港人..好小係香港住講英文多
0.0原來是咁的
話說009A 有好多bug既地方
希望 009B 有待改善
三次元是萌不起的

回復 65# 的帖子

佢根本就未test曬=,=v技e樣野好多bug

轉自ky_ furion之帖

009b

美術>數值>系統>新英雄>其他

●立花道雪
禦魔之盾由原地不動改為降低移動速度,穿刺傷害降低量提昇

●立花宗茂
西國無雙降低法力點數上升至300/400點

●石川五右衛門
大盜快手偷取低於價值2000以下的物品的機率提昇至15/20/25/30%。
豪氣攻擊的根據金錢所傷害的比率上升至20/30/40/50%
搶劫偷取黃金數最大值上升至3000/6000,對電腦單位最大值下降一半,施展距離上升至225/250

●林崎甚助
卍拔.千緋櫻傷害範圍上升至500,倍率上升至2/3/4/5倍

●結城秀康
吸魂根據每一個亡魂所吸取的體力上升至100/140/180/220點

●松姬
婉約誓言治療量上升至700/900/1100/1300點

●寧寧
忍法‧影風車彈跳次數上升至10/20/30/40次

●太原雪齋
天然屏障四級後石牆為無敵單位,太原雪齋玩家可以點擊該石頭然後按ESC鍵取消該石頭

●今川義元
多重箭增加的力量值回復至200/300點,等級二散射範圍上升至1700

●果汁居士
咒術.斷魂傷害上升至500/700/900/1100點

●望月千代女
忍法.煙霧彈可以鍵入-M以啟動回到/不回到溫泉,預設為回到溫泉

●宇喜多秀家
禁術‧黃泉之焰傷害上升至450/650點,二級的持續時間增加2(14)秒,並且新增效果:一旦英雄死後會將火焰傳予附近的敵方英雄。

●石田三成
袖毒矢的持續傷害稍為上升至25/30/35/40點
機智消磨每秒降低的魔力的數量為40/60/80/100點

●仙豆
回復的體力及魔力值上升至1500

●直江兼續
符咒‧護符障壁可以鍵入-a 128~384調整符咒距離自身的範圍,預設150

●系統
玩家能夠直接從合成表中購買合成品
新增-PVP模式
新增-NOCD模式

●RNAB模式

-各人在啟始時60秒內可以無限重覆抽選WERT技能,一旦學習了任一招技能後,此功能便會喪失。

-加藤段藏不會獲得任何英雄變身技能,加藤段藏的技能其他武將也可以抽到

-修正仍可以有兩招變身技能的問題

-變身後殺死對方英雄將會使用原本英雄的名字
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 幽光﹏夜 於 2011-8-11 20:38 發表

姐係佢玩猿飛佐助 V既技
1技係肥川1技
2技係加攻速技
3技係猿飛本身既3技
大技就係菊姬既大技
無理解錯係咁
我覺得佢應該唔識打柳生
所以打留生
另外v中加仔d技用唔到..
引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-8-12 21:46 發表
●望月千代女
忍法.煙霧彈可以鍵入-M以啟動回到/不回到溫泉,預設為回到溫泉
唔番溫泉番去邊

●石川五右衛門
大盜快手偷取低於價值2000以下的物品的機率提昇至15/20/25/30%。
豪氣攻擊的根據金錢所傷害的比率上升至20/30/40/50%
搶劫偷取黃金數最大值上升至3000/6000,對電腦單位最大值下降一半,施展距離上升至225/250
好屈機=_='''

唔番溫泉番去邊
用下腦都知係去安全既地放啦

領兵射征(領兵射精)甘爽A_A

引用:
原帖由 夜.神.月 於 2011-8-13 17:21 發表
唔番溫泉番去邊                
用下腦都知係去安全既地
錯字
另外
你講完等於冇講過?

引用:
原帖由 C.羚角 於 2011-8-14 14:26 發表

錯字
另外
你講完等於冇講過?
sor=.=睇唔到係角大佬你...頭先既野忘記左佢
姐係咁...佢招大技去邊都得唔係幾好嗎???
比如打剩個塔小小血死之前又打一打 -?  跟住番生再去汁番

戒杖刀變得回400魔 好似唔係好慣

入緊game玩

回復 73# 的帖子

10秒400魔cd20秒- -"
個感覺係..好過無既.

岩岩招v中左湖e招大 大地魔爪..真係虧到想叫救命

發新話題