58 1234
發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]

回復 283# 的帖子

普通計分戰既規則已經有提及
4. 若雙方發生分流狀況, 如兩隊各自分開數小隊同時進行比賽, 若勝出都是同一方比賽才有效。
我相信管理員不可能不清楚吧

回復 287# 的帖子

已加.但系加完佢好似話遲下先會加到

吾肯定.等我隊員上線傾好先吧.吾好意思

岩岩打左比d隊員 我隊員吾多行重賽wo
代我隊員同管理員講
人地彈就可以重賽.咁呢次我地彈系咪又可以重賽?(請管理員回應)

回復 298# 的帖子

我沒所謂.是我隊員有問題了吧 我會盡量哄佢
仲有.當初我吾系得我地彈.對方都有彈.佢個rp gg左我地.我地味上傳果個rp都gg左佢地 所以先傾好重賽了吧
我地依家上傳果個系重賽後既rp

回復 301# 的帖子

他們不在家我有什麼計.
我支持重賽.但他們不太支持.認為有理就不應該屈服.認為如果說服到他們.重賽任何時間也可以
現在你們所謂的重賽後RP, 說真的, 不算是比賽吧.
(從你呢一句去睇.真系好有問題.全部名單一樣.跟足規則既賽事rp.竟然不算比賽
對面6lv彈系事實.你咁講法真系好似系以私人感情去處理件事.依家我對重賽都有所保留)

回復 303# 的帖子

建議你吾關事就吾好出聲.
我都叫左我d朋友吾好回.希望你都吾好加d意見落去

回復 321# 的帖子

我地冇話吾行重賽
仲有彈系人地彈.比著我系mnwlg我一樣死都話重賽拉
仲有.吾通我地5個日日留系屋企毒泥打信長?似你咩,幾時打都得.

回復 324# 的帖子

你不如講打機就毒?你35lv我得15lv.真系吾知邊個毒

回復 328# 的帖子

熱誠同毒只差一線.不知你到那種地步

第一埸rp
棄保內容:
保信 保直 棄信玄 棄秀吉 保果心 保毛利 棄 百地 呀市 棄義龍 數正

附件

LastReplay.w3g (1.02 MB)

2011-8-10 21:24, 下載次數: 216

回復 333# 的帖子

等我地打埋第2埸先吧

第2埸rp
棄保內容:
保信  保直  棄百  棄秀  保火山 保武
棄 毛利 湖e  棄 德川 阿市

附件

LastReplay.w3g (1.16 MB)

2011-8-10 22:55, 下載次數: 192

58 1234
發新話題