發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]
引用:
原帖由 明炮你吹咩 於 2011-8-5 22:18 發表
垃圾無打就咪嘈喇           
人地既事又關你事??7.7
我作為局外人講句公道說話都唔得?咁你叫d人咪係信6區回post la你講野都咁有腦既

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:16 發表
拿.一早講左.第一埸由管理員定奪.
我地開左埸等你地打第2埸.30分鐘味有一個成員入埸.已報告管理員
依家試左幾場
係vlan有問題
既然有問題
都要繼續接你地第2場?
咁如果第2場又你地斷 又我地斷淨幾個又點計?
又等管理員定奪
\定係你想5條友又爆多次無人既大本呀
囉夠3分 2:0我地呀?

引用:
原帖由 Yukiko. 於 2011-8-5 22:19 發表
我當堂嚇一跳 然後得啖笑
MNWLG笑死人咩
走場變分流 我真係有d想笑佢地

系vlan問題正你地問題.我地5個在埸wo.一個都冇彈.你點講得通先?

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:21 發表
系vlan問題正你地問題.我地5個在埸wo.一個都冇彈.你點講得通先?
咁你又點講得通
你地斷哂 我地斷淨3件先?

第一場都未搞掂 仲點打第2場 都係等管理員搞掂先
如果第一場有問題你都會停game 解決左 先繼續打

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:21 發表
我地夠睇到我地有人 你地走晒啦= =
上載個d rp自己睇

我覺得而加個重點都係等龍大認為點做,我就唔知係唔係Vlan問題.

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-8-5 22:22 發表
我覺得而加個重點都係等龍大認為點做,我就唔知係唔係Vlan問題.
我見到好多死左既雞 撐住個飯蓋
走左場扮斷線 跟住又話分流- . - 笑到我gapgap聲

果然係得把口勁

問題都未解決 你就開場
跟住話我地30分鐘內唔入場?
一陣再斷 打落黎 你覺得哩個係比賽黎?

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-8-5 22:22 發表
咁大家都靜少少囉
交左俾龍大決定
同埋我神咁早都已經講左你想講果d野^^

我想問下你地係唔係5件都係網吧,因為兩場都出左事.

中立講句
E個情況 絕對唔係斷線 而係分流
姐係分左兩邊場   事關睇到MNWLG 有RP 做証明
如果係斷線 絕對唔會有RP
而櫻團一直堅持開對面15分鍾無入場就回報管理員既說話
未免太過逼虎跳牆了吧?  
櫻團說了第一場由MNWLG 開場 現在第一場都未解決就要人地入場?
那便是簡直想MNWLG 認同櫻團所講既第一場由櫻團取下勝利

我是旁人 一看都知道 櫻團用緊既招數 太過CHEAP E招簡直逼人地棄權既招式 好衰格

我係櫻團 就堂堂正正再約過再決戰
何必用D下三流手段取得勝利呢
咁樣入16強 值得咩??

一早講左.第一埸由管理員定奪.照打第2埸有咩問題先.
管理員話要重賽第一埸我地一定接受.根本系到有心拖我地.走完埸又吾認數
我諗系有人彈左一個覺得輸左.連拖時間都吾想直接跳算

回復 131# 的帖子

第一場交比管理員,咁係唔係應該打左第二場先,你入左場點解係認左第一場輸左?

無出入

發新話題