發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]
岩岩果場rp 我夠有 洗唔洗上傳 我同另1個隊友無斷 但你地走哂
定係哩d就係你地d戰術??

附件

123.w3g (120.82 KB)

2011-8-5 21:43, 下載次數: 110

岩岩個場rp.?

2、正式比賽期間,任何一名成員6等級之後如出現 LAG 機,或隊員不明斷線,比賽仍然會繼續進行;

你睇你地拖左幾耐.8點鐘開既.8點半過左.我可以要求即刻開始
可以神早要你35開波.仲等你咩?
話左好趕時間.你地自己問題就要累埋我全隊一齊拖累?話左5re.你地要走埸.你地問題

你地5件在場果個囉 放心喇我地2個都有
1個過左1x分鍾
另1個岩岩既
會無啦啦斷淨我同另1個隊友既
咁岩你地個rp就見到我地斷哂你地無斷過既

第二場斷個陣,你地仲有人講到野,之後到你,要等你,之後你都走埋,但你d隊友都走埋.

係其間講左唔re 照打

要睇rp ?

唔係走場 係vlan斷線 你要分清楚 

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 21:44 發表
2、正式比賽期間,任何一名成員6等級之後如出現 LAG 機,或隊員不明斷線,比賽仍然會繼續進行;

你睇你地拖左幾耐.8點鐘開既.8點半過左.我可以要求即刻開始
可以神早要你35開波.仲等你咩?
話左好趕時間.你地自己問題就要累 ...
你講到自己好偉大咁 要就我地
我地斷我地想?
我地第1場都無追究 1x分鍾
你望下你第2場 1見到有機會可以屈我地輸
即刻囉哩個機會黎搞哩d

回復 64# 的帖子

哦.咁你上傳囉.睇邊個有理d.
依家第2埸.我地人齊左好耐呀東埸.以21:39p.m為開始時間
30分鐘你地仲吾入埸我就再報告

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-8-5 21:46 發表
第二場斷個陣,你地仲有人講到野,之後到你,要等你,之後你都走埋,但你d隊友都走埋.

係其間講左唔re 照打

要睇rp ?
咁哩個係你單方面決定講唔re
之後我都走埋?
係我都斷埋呀^^
咁即係我d隊友同我輪住輪住斷呀?
定係你地d高科技輪住輪住踢

wa 咩團黎 面皮厚到咁
已經唔跟比賽時間 要人等

過左6 lv 之後走場 又話唔計輸

好似花嬴左暴風雨 跟住暴風雨話打左一個鍾 計你地輸咁  (假設)
牽強的好有問題

最後重申一點 地係硬既
仲以為幾有料tim wind520 ^_^

引用:
原帖由 nanoha2003 於 2011-8-5 21:49 發表

咁哩個係你單方面決定講唔re
之後我都走埋?
係我都斷埋呀^^
咁即係我d隊友同我輪住輪住斷呀?
定係你地d高科技輪住輪住踢
哦 技不如人 就屈人了^_^
原來嬴=串
     自己走場=屈人高科技lu 笑到 神團一個

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 21:47 發表
哦.咁你上傳囉.睇邊個有理d.
依家第2埸.我地人齊左好耐呀東埸.以21:39p.m為開始時間
30分鐘你地仲吾入埸我就再報告
都係果句
唔好開始你果d神屈理論住
交俾龍大先ok?
搞掂左第1場先ok?
第1場未搞掂你就諗住開第2場
歌仔都唔係咁唱喇

回復 69# 的帖子

單方面?

要繼續比賽,咁而加你地走哂,我地繼續比賽GG埋上傳RP

即係我地問題?

過左6lv就冇得re架拉.你玩我咩.單方面.?呢個系大會決定的規則

斷線呢 就唔係我地問題 係vlan問題
如果係vlan問題既話 我覺得我地唔洗負責任
第一場你地先斷晒既 我地就無追究
直接問你要重賽定擇日再打
第二場隔左冇幾耐既事 vlan又斷多次 而哩次就係斷我地先
你地就話 過左6lv 冇得re 繼續打 當你地贏?

咩道理黎既先

發新話題