發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]
alan一早俾選擇你地
你地重係要屈人點點點都冇用
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-8-9 20:55 發表
難道你地當初出現斷線冇RE嗎?
如果唔肯去打, 你們可以選擇棄權.

有實力的, 有心去打的, 無話肯唔肯...竟然有實力, 有時間, 點解唔再打一次去贏人把口進入下一回合? ...
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-8-9 18:52 發表
現在比兩個方法你們去選擇.
1. 係2011年8月10號星期三晚上23:59:59 前完成呢個回合既賽事 ( 之前第一場不作計算);
2. 如果係1. 既限期前都唔可以比賽, 只可以或直接雙雙取消資格.
快重賽吧
因你而在

支持重賽                    

系有實力怕咩重賽
就算比你捉規則捉贏左
你下個回合咪又系88
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

水鬼大作戰

好耐冇認真回post

根本呢場野好似想一齊出局or靠外來因素win feel  19到震
講真丫 就算mnwlg 認埋輸啦好冇 你拎個16強會威左? 只會比外人369你地
我個人角度睇 mnwlg 有心想重賽 win輸都冇所謂  你地就驚死再打會輸咁 想死拎住vlan d死例黎屈win人 game黎姐 你唔想輸請槍又好 搵fd 介紹qq2比你又好 打多兩場唔會死 如果真係咁唔想打信長 覺得重賽  或姐打完又要打多場好煩 好晒你時間 咁不如唔好參賽啦 反正打信咁晒時間

回復 321# 的帖子

我地冇話吾行重賽
仲有彈系人地彈.比著我系mnwlg我一樣死都話重賽拉
仲有.吾通我地5個日日留系屋企毒泥打信長?似你咩,幾時打都得.

= =....mnwlg  輸就輸啦  唔好話咩規唔規舉 公唔公平姐  打比賽有邊個唔想贏?_?有機會就入嫁啦
你地輸就輸啦  仲係到死頂  比你贏到呢埸又點姐  咪又係比人話你地係死頂頂反泥嫁lo
係咪佢地唔比位你地落台?
no~

回復 322# 的帖子

我冇參賽同埋唔識佢地的。同埋就係冇時間玩先唔打比賽。我一星期柒日都出街 唔似你地得5日出街咁毒。

仲有你地lag人地肯re

回復 324# 的帖子

你不如講打機就毒?你35lv我得15lv.真系吾知邊個毒

而家點 8點喇wo

毒係你講先 我對信長好有熱誠 一日玩兩三場 收工後玩  所以先唔明你地重賽都冇時間

回復 328# 的帖子

熱誠同毒只差一線.不知你到那種地步

引用:
原帖由 alan_wong8 於 9-8-2011 18:52 發表
現在比兩個方法你們去選擇.
1. 係2011年8月10號星期三晚上23:59:59 前完成呢個回合既賽事 ( 之前第一場不作計算);
2. 如果係1. 既限期前都唔可以比賽, 只可以或直接雙雙取消資格.
而家決定左幾點打未

是但啦
好心提下你地正確觀念仲要聽你9up 88

發新話題