發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]
引用:
原帖由 nanoha2003 於 2011-8-5 22:56 發表

嘈就嘈夠

但我想問下
你真係咁諗 想約聽日打
你d隊友又繼續堅持話當我地輸 咁又點計
邊個輸邊個贏係由評分組同管理員決定 ,

非一般會員可以決定到 ,

所有與此事無關者再留言挑起罵戰 ,

我敢保證本站保留追究閣下損害本站比賽形象的損失 ,

以上。
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 Ghost-HonG 於 2011-8-5 21:57 發表

緊急情況? 咩叫緊急情況? 今次係咪緊急情況你又知?
人地第一場 已經唔計你 決定重賽
第二場 係你地自己走場
跟住呢家死雞撐飯蓋lo   
同埋 我唔覺得信4定信5果場 無時間俾參賽者打多場lo

ps我路過 ...
你可唔可以收下聲? 個post睇晒....你路過..點解係咁炮wind520果邊?
煩到乜咁...

引用:
原帖由 沁曖★小羊 於 2011-8-5 23:04 發表

你可唔可以收下聲? 個post睇晒....你路過..點解係咁炮wind520果邊?
煩到乜咁...
你有無睇你樓上? 唔通有人殺左人 我幫殺人果個啦wo 你講野幾好笑 俾50分你

引用:
原帖由 Ghost-HonG 於 2011-8-5 23:05 發表

你有無睇你樓上? 唔通有人殺左人 我幫殺人果個啦wo 你講野幾好笑 俾50分你
咩叫幫唔幫..管理員會搞架啦..你依家係到點火?
zz

引用:
原帖由 沁曖★小羊 於 2011-8-5 23:09 發表

咩叫幫唔幫..管理員會搞架啦..你依家係到點火?
zz
邊有點火 我以局外人身份俾d留言(我唔係呢2隊)
我憑我見到既 俾意見既
vlan留言就係咁樣嫁la
一樣野係有正反我都明~

引用:
原帖由 Ghost-HonG 於 2011-8-5 23:10 發表

邊有點火 我以局外人身份俾d留言(我唔係呢2隊)
我憑我見到既 俾意見既
vlan留言就係咁樣嫁la
一樣野係有正反我都明~
比d意見..比到嘈人?

請問樓上兩位不懂看字嗎?

引用:
原帖由 沁曖★小羊 於 2011-8-5 23:11 發表

比d意見..比到嘈人?
無嘈過人 只係 有d 新ac無啦啦加入叫人收皮
跟住又話我澳一成日同 人嘈 其實大部分我都識 仲係fd黎 ^_^

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-5 23:13 發表
請問樓上兩位不懂看字嗎?
sorry 唔留了

姐係咁.
睇晒成個post
我都無乜意見
只係路過見到個小學生 係到炮黎炮黎
毫無意義!
(那個什麼什麼Ghost-Hong)
<正身ac

廢事dl rp睇 想知邊隊贏

無關事件既會員, 不要再作出不必要回覆, 事件會盡快處理.
再有任何挑釁/不良言行, 無論係參賽者或路過的會員, 一律禁止訪問, 直至整個賽事完畢才考慮解唔解封.

vlan 版主係咪大細超呢
個小羊係警告之後仲有講
點解只係我被封?
同埋版主警告後我真係打算唔嘈
但佢指名話我 被狗咬你都反擊la
一開始我只係俾評論 後尾有d '新ac'彈出黎叫人收皮 先演變成罵戰
一隻手掌拍唔聲響 最後一人被封嗎請問有否雙重標準之疑? 係咪因為個小羊vip 加有2粒星就可以無事?  
希望vlan 人員公平公正 正視當前問題

引用:
原帖由 gH0st_h0nG 於 2011-8-5 23:59 發表
vlan 版主係咪大細超呢
個小羊係警告之後仲有講
點解只係我被封?
同埋版主警告後我真係打算唔嘈
但佢指名話我 被狗咬你都反擊la
一開始我只係俾評論 後尾有d '新ac'彈出黎叫人收皮 先演變成罵戰
一隻手掌拍唔聲響 最後一人被封嗎請問有否雙重標準之疑? 係咪因為個小羊vip 加有2粒星就可以無事?  
希望vlan 人員公平公正 正視當前問題
你被封帳的原因很簡單 , 你一直在挑起罵戰 ,
而且在我第一次警告 , 第二次警告 , 直到最後警告 , 你才肯收口
還有 , 不太嚴肅的問你一句 , 你說"但佢指名話我 被狗咬你都反擊la"
那麼我想問你 , 狗咬你你是不是去咬狗?

不看僧面也須看佛面 , 事件與你無關而你又要插腳下去 ,
使自己不能抽身又理虧 , 何必呢?
(事件只在初步處理中)

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-6 00:18 發表

你被封帳的原因很簡單 , 你一直在挑起罵戰 ,
而且在我第一次警告 , 第二次警告 , 直到最後警告 , 你才肯收口
還有 , 不太嚴肅的問你一句 , 你說"但佢指名話我 被狗咬你都反擊la"
那麼我想問你 , 狗咬你你是不是去 ...
只是MNWLG這團 要人等了30mins 又re 了2場  »
一直覺得自己岩晒 我先插手事件 無奈係有d '新ac' 彈出黎 咩收皮之類
我無心挑起罵戰

最後問一句 真係信6之後先考慮 解5解封?

發新話題