發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]
再罵戰就封帖扣分處理.
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:32 發表
我綜合所發生既事一次過打出黎
8點鐘我們齊人在信6區開埸.等到8點半對方只是入了3位.我們大可以要求直接開始3v5進行第一埸
但系我地照等.之後過左陣齊人開始.但系對面個埸太疾.re左.
但系re完之後一樣系疾埸.但系我 ...
由此可見
你覺得第2場既開始同第1場無關係
咁你可唔可以堅決肯定第2場一定唔會出彈斷線哩d情況?

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:32 發表
我綜合所發生既事一次過打出黎
8點鐘我們齊人在信6區開埸.等到8點半對方只是入了3位.我們大可以要求直接開始3v5進行第一埸
但系我地照等.之後過左陣齊人開始.但系對面個埸太疾.re左.
但系re完之後一樣系疾埸.但系我 ...
第二場唔係一個走 係4個有事 4個走

引用:
原帖由 nanoha2003 於 2011-8-5 22:32 發表

講緊笑jer
定係你面皮厚到俾人 丟緊你都唔知呀?
下 我有晒佢地msn 我係佢團 我俾人刁緊定係咩 你咪問佢地lol ^_^
呢家好似你地面皮厚到走場扮分流 死雞撐飯蓋

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-8-5 22:32 發表
點會當你地傻仔 打一個分流有問題既vlan

我地都唔知Vlan問題.

難道我們事先知道了?
你隊友都話係分流問題
你就話你地唔知vlan有問題..有d矛盾

ghost_hong 收皮啦

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-5 22:33 發表
再罵戰就封帖扣分處理.
唔係罵戰 只係討論 有咩理由2場都分流
版主你同意vlan咁多分流嗎?
我就玩左咁耐都未試過

回復 157# 的帖子

中肯

引用:
原帖由 抗聖光亦哥 於 2011-8-5 22:34 發表
ghost_hong 收皮啦
一個point都無~_~

引用:
原帖由 Ghost-HonG 於 2011-8-5 22:31 發表

我實力招人滅團 我夠料招人滅號就夠
d人淆到唔敢接我^_^
同埋我ggx 果d平台  嘈果d係同fd 正確係講緊笑jer
講笑定係嘈 心照啦
可唔可以重整下你既句子呀
我真係睇唔明

請問點做到走場又有RP 完人地場???
你係咪唔識咩叫分流咩叫走場???
2場分流就話巧合得制係走場
咁幾百萬機率中既六合彩頭獎 D人一定係用超能力
你果然有道理 有見地

167樓呀   大家先看

算la你地鍾意扮分流就扮飽佢
我睇唔過眼出句聲姐
又叫我收皮lo
好多死雞係度撐住飯煲蓋 技不如人就要走場扮分控 博上位~ 
我下線先 你鍾意扮既就慢慢扮
視帝你拎硬

引用:
原帖由 MyGod. 於 2011-8-5 22:31 發表
中立d咩=.= Esp占你自己都sin團 咁叫中立
我地唔係sin團 你搞清楚d先=.=

回復 171# 的帖子

我意思係指第一場re左,我地都有諗過係會出現分流問題,那第二場又出現類似情況,還是分流問題?

何況我地根本唔知Vlan有無存在過既有謂分流問題.

回復 176# 的帖子

占.我地分流完都有幾個rp=.=而且我地都有隊員彈
佢地果rp系先前分流果時既rp

發新話題