發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]
引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:21 發表
系vlan問題正你地問題.我地5個在埸wo.一個都冇彈.你點講得通先?
咁你又點講得通
你地斷哂 我地斷淨3件先?

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-8-5 22:22 發表
我覺得而加個重點都係等龍大認為點做,我就唔知係唔係Vlan問題.
咁大家都靜少少囉
交左俾龍大決定
同埋我神咁早都已經講左你想講果d野^^

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-8-5 22:25 發表
第一場交比管理員,咁係唔係應該打左第二場先,你入左場點解係認左第一場輸左?

無出入
你想我地又中你第1場果招 第2次?
你當我地傻仔?
之後第2場我地 或者你地又斷 又用5個人爆無人大本
之後第2場交俾管理員 搞第3場呀?

郁d就搬管理員出黎
咁你不如乖乖地聽下管理員點講先
唔好自己渣主意搞第2場出黎^^

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-8-5 22:28 發表
你咁講即係認為我地有用到所謂的高科技.是不是這樣?.?
我無認為
我地矛頭直接分流問題
而你地當我地係傻仔 無視 而堅決要我地打1個有 當係分流有問題既vlan

引用:
原帖由 Ghost-HonG 於 2011-8-5 22:31 發表

我實力招人滅團 我夠料招人滅號就夠
d人淆到唔敢接我^_^
同埋我ggx 果d平台  嘈果d係同fd 正確係講緊笑jer
講緊笑jer
定係你面皮厚到俾人 丟緊你都唔知呀?

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:32 發表
我綜合所發生既事一次過打出黎
8點鐘我們齊人在信6區開埸.等到8點半對方只是入了3位.我們大可以要求直接開始3v5進行第一埸
但系我地照等.之後過左陣齊人開始.但系對面個埸太疾.re左.
但系re完之後一樣系疾埸.但系我 ...
由此可見
你覺得第2場既開始同第1場無關係
咁你可唔可以堅決肯定第2場一定唔會出彈斷線哩d情況?

仲未答到我
你地撩我地打第2場 係咪肯定唔會有分流問題先撩我地打?
如果我地打完第2場 但第2場又斷過 又有第1場果d情況
咁係咪撩我地打第3場先?

依家係你地單方面逼我地接你地第2場 又囉乜30分鍾期限黎屈我地
明知有斷線哩d情況出現
都要照打第2場?
你當我地傻仔?

其實我由最開頭到依家都問左同1條問題
但對面仲未答我
如果第2場都係有第1場咁既情況 係咪都係交俾管理員定奪 而進行第3場?
係未知咩情況 但網絡係有問題 點解仲要接你地第2場?
你地開定場 同我地講規舉
你都識講場場都係 有d問題 點解仲要逼我地繼續進行比賽?
淨係知你地既point 都係指 你地第1場 爆左1個無人既大本當嬴
第2場 我地30分鍾未到 當我地輸
擺到明係有問題 唔好理係咪分流問題 都要逼我地接你地?
係咪第1場都試左幾場
明知第2場都會有d咁既情況
都要照樣打 唔打就囉30分鍾d人未到既規舉黎撻我地? 當我地輸?
我知你地想嬴 我地都想呀 但比賽進級哩d係技術較量 而唔係睇表面

同埋我淨係知你地亂咁估 又話走場 特登之類
咁你教我 點解我地rp見到你地走 你地rp見我地走
點先可以做到 你估我地想?
我地依家仲係0敗 會為左你地咁做= =?
純粹係你地覺得我地哩d係vlan無人識既團隊 會玩哩d招數唔出奇咋
打個比喻 如果我地係果d出名既團隊 有名氣既 你地會唔會咁諗呀 會唔會諗我地特登為左嬴而走場呀?

然後呢?
你其實係想講d咩
你地好忙 一定要準時走 所以預左玩快攻 真係難為你地
殺完隻信先黎re 又疾 所以燥底
你估我地想?
咁場比賽係咪公平公正? 龍大話8點半 我地都已經盡量8點半囉 9秒9放工過黎 你估淨係你地有蝕 我地無?
本生諗住約9點半 我點知你地咁能著重乜7規舉規舉 咁你又知唔知我地打預選賽果陣 場場都唔係準時呀
係得你地死都渣能住限時8點開波哩個規舉  比賽係技術較量  同你地打比賽 係同時間較量 時間1遲就當我地輸^^
你不如睇下其他比賽 有幾多係準時 有幾多係遲到呀
你依家淨係渣住 時間 時間 時間 哩樣野
第1場我地搞左幾耐?
re左幾多場? 斷左幾多次?
明知會咁 繼續打第2場?

姐系咁.你放大d就吾會威d既.冇必要專登放大

點解放大呀 我次次問 你次次都miss 條問題呀 因為

你打果堆字 有1半係關打機 又乜7 百宇殺信 又乜7 好疾 頂硬上同我地打 又乜7 玩快攻

依家講緊既係 斷線 分流情況 仲要逼我地打呀

你屈機就真
網吧問題
分流問題
乜問題都未check清楚 我地都係靠估 而你地都係靠估 管理員果面仲未check清楚咩事同我地講返
其次
你爆我地大本岩 但睇清楚d先
你果個rp見到我地走 我地個rp都係見到你地走
同1場黎 仲要
咁咪唔岩囉

你地又話睇左rp
到底你地有無睇到我地post出黎d字定乜
係有呀
係有呀
同1場呀 你地見到我地斷過左6lv爆我地大本
而我地見到你地斷過左6lv爆你地大本

同埋
我真係希望你講野 唔好用返你果d所謂 打果場既心情黎講 你加哩d黎 我都係照樣睇

乜野 疾到死 乜野百宇殺信 乜野殺左就re 你講左都唔會影響d咩 因為果場係有問題

發新話題