發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]
引用:
原帖由 Ghost-HonG 於 2011-8-5 22:08 發表
笑lo 連斷2場咁攪笑既你地
有事存心走 定 想攪事
一睇就知 (偷笑中)
講咁多既只係覺得你幼稚
唔客觀既說話我唔會聽入耳
等管理員處理

引用:
原帖由 Babyo3o 於 2011-8-5 22:16 發表
算啦

其實事實就系

唔理宜幾件事

要人約定時期 over左成30mins

就系宜點都已經foul左
如果我地去打佢地所謂既第二場 係咪姐係我地承認左因為分流問題以致佢地1x分鐘完左我場個場?

咁打落去有咩意思?

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:21 發表
系vlan問題正你地問題.我地5個在埸wo.一個都冇彈.你點講得通先?
我地夠睇到我地有人 你地走晒啦= =
上載個d rp自己睇

問題都未解決 你就開場
跟住話我地30分鐘內唔入場?
一陣再斷 打落黎 你覺得哩個係比賽黎?

引用:
原帖由 Español♥占 於 2011-8-5 22:24 發表
中立講句
E個情況 絕對唔係斷線 而係分流
姐係分左兩邊場   事關睇到MNWLG 有RP 做証明
如果係斷線 絕對唔會有RP
而櫻團一直堅持開對面15分鍾無入場就回報管理員既說話
未免太過逼虎跳牆了吧?  
櫻團說了第一場由M ...
我地就係想堂堂正正想打一場比賽(e.g:5.5)
如果可以做到咁 無論贏定輸
我地都心服口服

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:32 發表
我綜合所發生既事一次過打出黎
8點鐘我們齊人在信6區開埸.等到8點半對方只是入了3位.我們大可以要求直接開始3v5進行第一埸
但系我地照等.之後過左陣齊人開始.但系對面個埸太疾.re左.
但系re完之後一樣系疾埸.但系我 ...
第二場唔係一個走 係4個有事 4個走

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-8-5 22:32 發表
點會當你地傻仔 打一個分流有問題既vlan

我地都唔知Vlan問題.

難道我們事先知道了?
你隊友都話係分流問題
你就話你地唔知vlan有問題..有d矛盾

引用:
原帖由 MyGod. 於 2011-8-5 22:31 發表
中立d咩=.= Esp占你自己都sin團 咁叫中立
我地唔係sin團 你搞清楚d先=.=

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 22:36 發表
占.我地分流完都有幾個rp=.=而且我地都有隊員彈
佢地果rp系先前分流果時既rp
我地係兩場分流rp都有晒
第一場post左係第一場
第二場係post左第二場

引用:
原帖由 C0ldWinteR 於 2011-8-5 22:49 發表
我地本身想約你地廳日打.最後都系算.見你地又吾回覆.
就叫埋後備準時8點鐘開埸等你地.你咁樣又彈又re法.哂左1個半鐘.你地接受到姐.
吾代表我地接受到 ...
如果我地琴日知今日會出事 當然會選擇聽日打

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-5 22:55 發表
點 嘈夠未?
其實嘈既唔係我地兩team人
只係有d外人煽風點火

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-8-8 18:53 發表
真的這麼容易彈嗎? vLan 真的這樣差? 都打到32強了, 我真的不相信是因為網絡差.

是國內團隊.還是外國團隊?
反正就是彈了,我地唔會係個d中離既人。

基本上我地打到依家係0敗,我地冇乜必要會做中離哩d野掛。

規矩都知道晒,點會特登中離博re而有可能輸一場呢?

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-8 20:02 發表
開始時我地疾機要求re左一埸.第2埸我地都依然有lag既情況.
而對方都有psp.相信雙方都系一樣覺得lag.但系比賽只系允許re一次.所以大家照打落去
之後無耐我方彈左2個.對方全彈.我方攻破對方大本.但相信有分流情況既出 ...
唔好亂估唔該 我地當日係4個人係同一間網吧。係4個一齊彈,唔信既可以check番ip

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-8 20:06 發表
我真系想問.6lv後.你地一問完我地行吾行重賽/re.我地話吾行.
你地果個成員一倒數完.你地就分別連續咁離開遊戲?
反正我就吾信了
你講得有d唔清楚
係lag既倒數期間,我地覺得分流問題又出現。
所以係倒數仲可以打字你地睇到既情況下,問你地再re定係擇日重賽。
而最後倒數淨番一個人係度,佢認為1.5已經冇意思,所以直接走左。有問題?

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-8 20:07 發表
咁姐系你地網吧問題.咁關我地咩事先.你地彈.我地錯??
一開始已經講晒係分流問題,我話我地係網吧係因為我地都望到其他隊友既電腦,係證明四個一齊彈姐。

並無講過係網吧問題喎。

發新話題