發新話題

冰鳥 vs [SPY]

[Close]
哈供兵力 算5算係偷雞呀. 可惜.

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-8-8 23:56 發表
首先,吾知咩團既小 學 雞分身可以靜一靜音先..
無可否認兩場都打得好激
而rp對話所提及既所謂''寸咀'' 係針對性同tommy228講的
至於供兵力果度 我諗係VLAN漏洞 因為我打橫睇打直睇 定係倒轉個MON睇 都睇吾到規則吾 ...
5、比賽期間,不能分享英雄(包括使用馬匹),亦不能分享使用物品(唯有烤豬、補杖可以幫插、但不可以交易及轉賣);

物品=兵力
唯有烤豬、補杖可以幫插
識5識字?咩叫唯有 :D
有心偷雞 唔怕認wo

引用:
原帖由 逃學飛龍 於 2011-8-9 00:08 發表

下 我睇完rp先出聲渣 你地rp度甘串 無理由依家叫人靜音架wo??我係你輸左就潛水啦 上黎仲要睇點比人串
岩架. 佢當呢度私人地方.  靜音.
一個論壇 . 叫人靜音 . 比賽. ?吹漲.
贏左都唔好放rp 就靜音喇.

引用:
原帖由 PrinceS『Sm』 於 2011-8-9 00:29 發表
唔好忘記vlan鐘意玩特別=.=

就好似之前棄保制度一樣

原本唔想跟以往比賽

最後搞左一大輪先跟返

可能兵力又係一個例子

Replay已準備睇 學野time :handshake ...
哈.
人地甘. 就要學足人.
中國超英趕美.
這是主人的地方.你是狗.
狗就聽主人的說話
要不然你就不要做狗.
你去做主人.
作為狗.比d意見主人沒乜所謂.但係唔該你尊重番呢個地方既主人.

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-9 00:36 發表
沒有下場打的 那有資格批評當事人
嗯嗯 .
政府.
你不是議員沒資格談政府.
你不是李加成沒資格揮霍用錢.
你不是管理員沒資格管vlan定下的比賽規則.
提多句 這是論壇 .
人身攻擊不行 批評是可以的
你是板主嗎.

引用:
原帖由 路人木 於 2011-8-9 01:08 發表
原來要出名既會員先可以出聲發言:0)我明白了
不嬲=.= 呢度搞到好似私家地
論壇=.=wt9

引用:
原帖由 MisRaiN- 於 2011-8-9 04:06 發表

係有資格,但係批評亦有分良性同惡性,你又覺得既'批評'屬邊樣呢?老實,你既例子都用得好怪.第1個:政府. 你不是議員沒資格談政府. 你係政府既監管之下,佢既決定可以影響到你,你去批評佢係可以  第2個:你不是李加成沒 ...
你話人身攻擊.我邊句係人身攻擊.

傻既,係到亂up野 相信你講既呢句 一定係讚賞吧.
鬧人人身攻擊 自己仲有攻擊性過人

傻仔.(呢個就真係攻擊喇.)
爬清楚文章先啦.亂甘炮人.你搞到我好亂.
DD搞笑.你講話我做過d野.點解我冇講過既.哈.作故仔呀.
我邊句係關於佢地係咁串,呢.請問.

係有資格,但係批評亦有分良性同惡性
良又點 惡又點 一個比賽帖 討論一下係好正常
SPY唔知邊個都有講啦. 我橫睇掂睇 都寫唔可以供兵力
我橫睇掂睇 都冇任何條文 冇寫明唔可以批評
你可以唔認同 但係唔好講到 批評係犯法甘.

你就要不停係咁抽水,老實,抽完係唔係威d?
我就唔知我邊句抽水啦 爬文清楚D先啦.你認錯人呀?.
抽水還抽水 事實還事實 我都係按事實 再發表個人既見解

要自重既係你

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-8-9 12:12 發表
你話?                     
冇人話既

SPY唔知邊個都有講啦
KY_ GG_比賽都係甘

請問 呢度係邊度呀.

照你地甘講 照我既 估計 VLA_ 應該 都係屬於 GG_/KY_既

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-8-9 16:19 發表
又無寫明吾供得兵力
供裝就吾同啦
裝有得賣兵力無得賣
點解吾供得有d link話得有d話吾得
咁想點先
唔清楚點

三管之一           alan            話唔得
眾多板主入面 某一板主         話得

2010-12-22 22:39  vs 2011-8-1 20:36

12.1e            vs          12.2e

( 以往) 比賽的某帖子 vs  (現在) 比賽交流區

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-8-9 16:59 發表
咁E家2面都有講
系咪應該要負番小小責任
對 難得見到個理智少少既人

我只針對某些無理的觀點而已

發新話題