發新話題

冰鳥 vs [SPY]

[Close]
引用:
原帖由 爽威威 於 2011-8-9 11:53 發表
不嬲所有比賽都唔比供兵力架啦   有d人係度吹水話咩野s版同埋kyx 比賽可以供兵力  咁d人場場比賽都15mins 左右出總啦=.= 唔好吹水啦=.= 我未見過打比賽供兵力合法囉   ...
你見識少我唔怪你 :handshake :handshake

兵力係唔比供的.
有人問過.
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=442160

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... p;page=4#pid3133881
日後會於賽規清晰指出「可供兵力」

引用:
原帖由 MisRaiN- 於 2011-8-9 04:06 發表

係有資格,但係批評亦有分良性同惡性,你又覺得既'批評'屬邊樣呢?老實,你既例子都用得好怪.第1個:政府. 你不是議員沒資格談政府. 你係政府既監管之下,佢既決定可以影響到你,你去批評佢係可以  第2個:你不是李加成沒 ...
你話人身攻擊.我邊句係人身攻擊.

傻既,係到亂up野 相信你講既呢句 一定係讚賞吧.
鬧人人身攻擊 自己仲有攻擊性過人

傻仔.(呢個就真係攻擊喇.)
爬清楚文章先啦.亂甘炮人.你搞到我好亂.
DD搞笑.你講話我做過d野.點解我冇講過既.哈.作故仔呀.
我邊句係關於佢地係咁串,呢.請問.

係有資格,但係批評亦有分良性同惡性
良又點 惡又點 一個比賽帖 討論一下係好正常
SPY唔知邊個都有講啦. 我橫睇掂睇 都寫唔可以供兵力
我橫睇掂睇 都冇任何條文 冇寫明唔可以批評
你可以唔認同 但係唔好講到 批評係犯法甘.

你就要不停係咁抽水,老實,抽完係唔係威d?
我就唔知我邊句抽水啦 爬文清楚D先啦.你認錯人呀?.
抽水還抽水 事實還事實 我都係按事實 再發表個人既見解

要自重既係你

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-8-9 12:12 發表
你話?                     
冇人話既

SPY唔知邊個都有講啦
KY_ GG_比賽都係甘

請問 呢度係邊度呀.

照你地甘講 照我既 估計 VLA_ 應該 都係屬於 GG_/KY_既

LF2

引用:
原帖由 a40579847 於 2011-8-9 15:47 發表

冇人話既

SPY唔知邊個都有講啦
KY_ GG_比賽都係甘

請問 呢度係邊度呀.

照你地甘講 照我既 估計 VLA_ 應該 都係屬於 GG_/KY_既
又無寫明吾供得兵力
供裝就吾同啦
裝有得賣兵力無得賣
點解吾供得有d link話得有d話吾得
咁想點先
我叫星哥na ^.<

你地講還講啦
成日放埋d咩kyx ggx出黎
而家呢個咩平台呢
你又知kyx可供可唔供?
我就唔知啦~

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-8-9 16:19 發表
又無寫明吾供得兵力
供裝就吾同啦
裝有得賣兵力無得賣
點解吾供得有d link話得有d話吾得
咁想點先
唔清楚點

三管之一           alan            話唔得
眾多板主入面 某一板主         話得

2010-12-22 22:39  vs 2011-8-1 20:36

12.1e            vs          12.2e

( 以往) 比賽的某帖子 vs  (現在) 比賽交流區

引用:
原帖由 a40579847 於 2011-8-9 16:44 發表

唔清楚點

三管之一           alan            話唔得
眾多板主入面 某一板主         話得

2010-12-22 22:39  vs 2011-8-1 20:36

12.1e            vs          12.2e

( 以往) 比賽的某帖子 vs  ( ...
咁E家2面都有講
系咪應該要負番小小責任
我叫星哥na ^.<

一路睇留言一路笑

不論SPY還是冰島~佢地都好強(不過冇我一般)

有勝就有敗~正所謂友宜第一比賽第二嗎   請ctrl+a

我明抽水

ming.半好似係可樂.

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-8-9 16:59 發表
咁E家2面都有講
系咪應該要負番小小責任
對 難得見到個理智少少既人

我只針對某些無理的觀點而已

估5到spy 會反勝為敗

發新話題