發新話題

冰鳥 vs [SPY]

[Close]
引用:
原帖由 路人木 於 2011-8-9 01:08 發表
原來要出名既會員先可以出聲發言:0)我明白了
不嬲=.= 呢度搞到好似私家地
論壇=.=wt9

冰鳥.               

引用:
原帖由 路人木 於 2011-8-9 01:27 發表
冰鳥.               
冰鳥計時間都羸左?
Singjaiv3v~

嗯嗯.

引用:
原帖由 逃學飛龍 於 2011-8-9 00:04 發表

唔係wo 我睇你地rp 話咩屠冰島架wo..又話咩16強見架wo..無實力又要自大..係都入左16強先串嘴都未遲啦 依家咪比rp友笑...仲要抄諸神風計陣
唔係7神用先架咩@@

引用:
原帖由 C_k 於 2011-8-9 01:18 發表
輸嬴唔重要 享受過程就可以
輸贏也很重要吧 對贏同輸既人感受 好大影響(特別係打比賽)
個人意見

輸左咪輸左=.= 又點 都唔明點解會有一堆分身彈出黎係到抽水 你係有實力既咪約番場友誼  洗咩係到抽水 對面冰鳥咩人我地唔知咩

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2011-8-9 02:21 發表
輸左咪輸左=.= 又點 都唔明點解會有一堆分身彈出黎係到抽水 你係有實力既咪約番場友誼  洗咩係到抽水 對面冰鳥咩人我地唔知咩
對面係冰島?

引用:
原帖由 a40579847 於 2011-8-9 00:41 發表 嗯嗯 . 政府. 你不是議員沒資格談政府. 你不是李加成沒資格揮霍用錢. 你不是管理員沒資格管vlan定下的比賽規則. 提多句 這是論壇 . 人身攻擊不行 批評是可以的你是板主嗎. ...
係有資格,但係批評亦有分良性同惡性,你又覺得既'批評'屬邊樣呢?老實,你既例子都用得好怪.第1個:政府. 你不是議員沒資格談政府. 你係政府既監管之下,佢既決定可以影響到你,你去批評佢係可以  第2個:你不是李加成沒資格揮霍用錢.呢個簡直係無理取鬧,唔係李加成就無資格用錢?根本2樣野無掛勾,講真,你知唔知自己講緊乜?   

基本上,你睇完個rp,入面講乜,又關你咩事?你係有資格批評人,你既批評背後有無人身攻擊個個都略懂其二,版主同參賽者都已經多次想停止呢d批評,你就要不停係咁抽水,老實,抽完係唔係威d?人地成班傻既,係到亂up野又或者,佢地根本係到吹緊水講緊笑,你就係到批評人,即使佢地真係咁串,咁有霸氣咁去話人,咁請問咁又關你咩事呢?請自重一下

y有炮戰
The.Veronicas

見到好多人都霸氣散現

各位冷靜d 冷靜d

雙方都冷靜一點吧-,-

關於spy 供裝問題 每人也有不同的意見

所以交由管理員處理吧

最後雙方在這兩場團戰也發揮出超水平的戰力

是一場非常好看的團戰

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

如果可以供兵力,快攻總攻怎守>?

引用:
原帖由 屠殺我 於 2011-8-9 01:11 發表

我覺得做版主甘樣講好吾中立
你唔好扮清高啦

話晒自己團
版主一定要中立?
E家場比賽係咪由CK評先
姐係做版主既 一定要中立
人地講野 都可以由SPY團員既立場同版主既立場黎講
你理人咁多做乜

另回其他人
開分身抽水果D收陣皮啦唔該