發新話題

冰鳥 vs [SPY]

[Close]
引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-8-9 00:07 發表
岩阿 所以咪叫你靜音-.-''
下 我睇完rp先出聲渣 你地rp度甘串 無理由依家叫人靜音架wo??我係你輸左就潛水啦 上黎仲要睇點比人串

引用:
原帖由 逃學飛龍 於 2011-8-9 00:08 發表

下 我睇完rp先出聲渣 你地rp度甘串 無理由依家叫人靜音架wo??我係你輸左就潛水啦 上黎仲要睇點比人串
岩架. 佢當呢度私人地方.  靜音.
一個論壇 . 叫人靜音 . 比賽. ?吹漲.
贏左都唔好放rp 就靜音喇.

其實我覺得你地無資格抽水
spy打冰島打到咁 已經超哂班 仲有咩好抽

引用:
原帖由 SMu. 於 2011-8-9 00:15 發表
我只係覺得某人串柒柒 比人抽返水係正常

引用:
姐係你都覺得spy都會大機會輸啦
不過spy不自量力?? 說好的16強見??
誰大口氣先 講得出 抽唔起嗎??

引用:
講波佬都唔識踢波ge~~

(利益申報:我係fung520隻狗)

引用:
原帖由 花〝Mk 於 2011-8-9 00:18 發表
講波佬都唔識踢波ge~~

(利益申報:我係fung520隻狗)
??????????我淨係睇到d亂碼????????
咩話黎???????????????

咪嘈啦 輸左咪輸左囉-.-''
我地鍾意隊頻講O N 9野增強士氣你吹脹咩=.=''

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-8-9 00:19 發表
咪嘈啦 輸左咪輸左囉-.-''
我地鍾意隊頻講O N 9野增強士氣你吹脹咩=.=''
抽你地水咪抽lo 抽你唔起咩 你吹漲咩
你地織田軍打得咁出色 你除左識講集中先仲有咩??

兄弟班底實甘講嫁
哪來的2隊決賽見?  嘴炮團
個人意見
2隊兄弟班都好嘴炮 不知所謂 開波又串 打緊又串 完場又串 人地吾串你 你串咩人?  
(咪問隊頻串係咪吾得 2樣都見過)

加番樣野先
抄5風陣都要用1個鐘先G 你係得既

抽水係番薯既專利黎 峰潛去打j吧

唔好忘記vlan鐘意玩特別=.=

就好似之前棄保制度一樣

原本唔想跟以往比賽

最後搞左一大輪先跟返

可能兵力又係一個例子

Replay已準備睇 學野time :handshake
Nok

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2011-8-8 21:57 發表

第1場SPY田軍
我指得丹羽推

引用:
原帖由 PrinceS『Sm』 於 2011-8-9 00:29 發表
唔好忘記vlan鐘意玩特別=.=

就好似之前棄保制度一樣

原本唔想跟以往比賽

最後搞左一大輪先跟返

可能兵力又係一個例子

Replay已準備睇 學野time :handshake ...
哈.
人地甘. 就要學足人.
中國超英趕美.
這是主人的地方.你是狗.
狗就聽主人的說話
要不然你就不要做狗.
你去做主人.
作為狗.比d意見主人沒乜所謂.但係唔該你尊重番呢個地方既主人.

發新話題