發新話題

冰鳥 vs [SPY]

[Close]
其實供兵力好平常姐  點解會唔比呢

回復 147# 的帖子

笑左出黎                       

特別提示:
(正式比賽期間,不論你在全頻、同盟頻道 或 私聊頻道,比賽開始時候、比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)

引用:
原帖由 Rs-LUn 於 2011-8-8 23:21 發表

好串阿
佢話288收皮本人覺得係對288出自關心同問候既助語詞.
至於**不良詞語**你 **侮辱成份**仔.係客觀咁形容**不良詞語**你果陣係**侮辱成份**仔一樣
一啲都唔覺得係侮辱他人

特別提示:
(正式比賽期間,不論你在全頻、同盟頻道 或 私聊頻道,比賽開始時候、比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)

又供兵,又粗口= =

引用:
原帖由 therock120 於 2011-8-8 23:21 發表
人地又冇全頻講
引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-4 14:49 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4010036&ptid=425956][/url]
關于同盟頻道粗口問題,無意的一兩次不會被追究,若然太過份有礙評分人員觀感,
將會與公頻私頻一樣會被違規,但對方不會被判勝,除非對方勝出。
隊頻大哂???

引用:
原帖由 屍佑之變種 於 2011-8-8 23:24 發表

佢話288收皮本人覺得係對288出自關心同問候既助語詞.
至於**不良詞語**你 **侮辱成份**仔.係客觀咁形容**不良詞語**你果陣係**侮辱成份**仔一樣
一啲都唔覺得係侮辱他人 ...
開正身先出聲啦

緊係唔比食兵力啦 一開波供個總攻點玩

有邊個神手名有天字

答案大家都知

不過我支持你
不死英雄-

冰島都未投訴  你地洗唔洗咁快伸張正義

引用:
原帖由 Rs-LUn 於 2011-8-8 23:24 發表

隊頻大哂???
一兩次不會被追究,若然太過份有礙評分人員觀感 帶出重點了 岩岩好2次 如果若然太過份有礙評 我覺得佢都係對288出自關心同問候既助語詞.

引用:
原帖由 MayBe小天 於 2011-8-8 23:22 發表
其實供兵力好平常姐  點解會唔比呢
2千幾蚊啵...同供裝1樣

咁都唔叫過份= =

老老實實=.=我覺得好正常囉.....果埸就算冰鳥有供冰力.都系一樣輸架姐

一睇RSLUN同崩崩天已知冰鳥身份啦

發新話題