發新話題

冰鳥 vs [SPY]

[Close]
真係好煩 抽咩水- -
睇完RP 一句講哂好睇
唔理咩都好 真係好睇

沒有下場打的 那有資格批評當事人

引用:
原帖由 屠殺我 於 2011-8-9 00:23 發表
兄弟班底實甘講嫁
哪來的2隊決賽見?  嘴炮團
個人意見
2隊兄弟班都好嘴炮 不知所謂 開波又串 打緊又串 完場又串 人地吾串你 你串咩人?  
(咪問隊頻串係咪吾得 2樣都見過)

加番樣野先
抄5風陣都要用1 ...
呢到係比你討論 你批評還批評 唔好人身攻擊埋人地得唔得

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-9 00:36 發表
沒有下場打的 那有資格批評當事人
嗯嗯 .
政府.
你不是議員沒資格談政府.
你不是李加成沒資格揮霍用錢.
你不是管理員沒資格管vlan定下的比賽規則.
提多句 這是論壇 .
人身攻擊不行 批評是可以的
你是板主嗎.

引用:
原帖由 花〝Mk 於 2011-8-9 00:38 發表
呢到係比你討論 你批評還批評 唔好人身攻擊埋人地得唔得
我咪討論緊佢地嘴炮問題 我有人身攻擊邊個? 果2隊就真係人身攻擊人地啦

一堆莫名其妙不知是誰的人在說話 吵死了 (開牌見我)

不過想深入點 , 現在有位比你地入 而家唔入等幾時先

This moment , 就等評審人員去弄吧

你地認為你地既說話可以影響到賽果?

spy兄弟們 不需要理會這些人的說話 打得開心就可以

我覺得spy好強

原來要出名既會員先可以出聲發言:0)我明白了

引用:
原帖由 C_k 於 2011-8-9 01:03 發表
一堆莫名其妙不知是誰的人在說話 吵死了 (開牌見我)

不過想深入點 , 現在有位比你地入 而家唔入等幾時先

This moment , 就等評審人員去弄吧

你地認為你地既說話可以影響到賽果?

spy兄弟們 不需要理會這些人的說 ...
我覺得做版主甘樣講好吾中立

引用:
原帖由 屠殺我 於 2011-8-9 01:11 發表

ck係spy d人 緊係唔中立嫁啦

引用:
原帖由 屠殺我 於 2011-8-9 01:11 發表

sor . 我而家係以SPY團員+朋友既身份去講

鼓勵一下自己朋友不行嗎?

引用:
原帖由 C_k 於 2011-8-9 01:16 發表