22 12
發新話題

8月5-6-7澳門月來港三天團聚

[Close]

8月5-6-7澳門月來港三天團聚

必出日子定為 8月5 /8月6
8月5日如果有人想去接月既就報名
瓜同水同我會去港澳碼頭接個柒頭月
以上兩個日子其中一日係唱K團聚*
請全團冒必出席 。

現時NEWAY唱K名單如下
主角-傻仔月
Once-智瓜 日本 智水 YUI 紅狗 樹熊 L 腳

YING姐 KYLE 火仔  COOLCHUN 然
星願 -王偉光

CooL -呀天

活動如下
8月5/6日     
地點:元朗 / 旺角Neway
時間:6:00P.M>5:45A.M
費用:170-200$HKD
其他:如果元朗就會好多優惠,6:00唱自助餐可以叫人拎N樣野食自動送入房
晚上時間小食全部唔收錢,飲品任飲。如果唔可以玩通頂既朋友可以提早走
最緊要人到,如果人數超過12我可以安排Party房,唔一定要Once既人,識月既
都可以報名。

活動如下
8月7日        

地點:BBQ?
時間:BBQ?
費用:BBQ?
其他:未有定案
----------------------------------------------------------------------

MSN:[email protected] (日本)

引用:
原帖由 ようた 於 2011-8-4 00:23 發表
必出日子定為 8月5 /8月6
8月5日如果有人想去接月既就報名
瓜同水同我會去港澳碼頭接個柒頭月
以上兩個日子其中一日係唱K團聚*
請全團冒必出席 。

現時NEWAY唱K名單如下
Once-智瓜 日本 智水 YUI 紅狗 樹熊 L YING ...
元朗 真系太遠 會死人

引用:
原帖由 FallenDown 於 2011-8-4 00:26 發表

元朗 真系太遠 會死人
@,@投票LO依定咪= =''
5號唱定6唱好

元朗 的 我諗冇咩人會去 去番第到吧= =

咁多人啊= =

唉 睇黎我都係去唔到了

YUI 不去活動就不搞了 ,,,,,

t_t 88 8月5....!!

哭了

我幾時變左ONCE團???
我淨返3000蚊唔夠用
同埋有D人唔識既HOW GO=.=

費用: 0 $ sor     
樓上個位 點會唔夠

要求瓜資助

智本 月 sorry 我今日黎唔到了
琴晚打打下信長 我阿媽走埋黎見我塊面紅哂 手腳又熱 額頭又熱
跟住就落街買左d退燒藥比我食 然後貼埋小林退熱貼先訓教
但係 今朝訓醒果時探熱 38.2度
所以 你地玩得開心d啦 Sorry

引用:
原帖由 ゞYuI-☆ 於 2011-8-5 10:29 發表
智本 月 sorry 我今日黎唔到了
琴晚打打下信長 我阿媽走埋黎見我塊面紅哂 手腳又熱 額頭又熱
跟住就落街買左d退燒藥比我食 然後貼埋小林退熱貼先訓教
但係 今朝訓醒果時探熱 38.2度
所以 你地玩得開心d啦 Sorry ...
發燒唔準打機

22 12
發新話題