發新話題

業餘小隊 vs 殺戮眾

[Close]
關於是次比賽 雙方團隊都未能在約定時間星期日對戰

大家都唔得閒 早幾日都缺人 要推到8月1號

說好星期一 對方未齊人要夜D先  七點後打  但一直唔見對方應機=.=

到九點半再ADD都冇應  現在已經近十一點

我隊友差唔多要訓教  明早有事要辨

殺戮眾有人員在嗎?

我們盡了應盡的責任了
說好星期一打
全日都等你們了

咁金日我地吾齊人都冇計架.
你估我想打吾到?

引用:
原帖由 Distance. 於 2011-8-1 22:07 發表
關於是次比賽 雙方團隊都未能在約定時間星期日對戰

大家都唔得閒 早幾日都缺人 要推到8月1號

說好星期一 對方未齊人要夜D先  七點後打  但一直唔見對方應機=.=

到九點半再ADD都冇應  現在已經近十一點

我隊友差 ...
咁星期日你地未齊人 星期一我地未齊人 都系一人一日姐

點解要將責任推哂系我地身上. 好似得我地吾岩咁.

你個時間系揀左星期日咁點解你地星期日打吾到我地要就你地星期一

ok 星期一我地的確系冇人 我都冇計架.

交比管理員處理吧.

dis 等輸                                 

回復 50# 的帖子

同意.
如果真係要做絕d
你琴日就已經可以報告話對方有事打唔到

星期日 係你同我都未齊人=.=

你地團長冇on MSN好多日

你係星期日下午一點先加我MSN話打

一小時搵齊人同你打=.=?

引用:
原帖由 MngMing(o: 於 2011-8-2 00:00 發表

咁星期日你地未齊人 星期一我地未齊人 都系一人一日姐

點解要將責任推哂系我地身上. 好似得我地吾岩咁.

你個時間系揀左星期日咁點解你地星期日打吾到我地要就你地星期一

ok 星期一我地的確系冇人 我都冇計架.

...
星期日 我們沒有約過你們打
而且星期日 你們都說你們不齊人
而星期一 是雙方確認打
我們更願肯等你 下午等到晚上
7點你們再說夜d先齊人
再等 等到依家

引用:
原帖由 Distance. 於 2011-8-2 01:07 發表
星期日 係你同我都未齊人=.=

你地團長冇on MSN好多日

你係星期日下午一點先加我MSN話打

一小時搵齊人同你打=.=?
我隊長一早交哂野比我

佢一早同我講左佢呢幾日吾得閒

叫我加你msn

我系星期五就加你msn 加左你冇反

我先系之後一日姐系 vlan sms你

跟住你系星期日先add番我咋.

你add完我就諗住ok喇 我系有講過個陣吾夠人

旦系都有後備架.  同埋系你提出星期一先打.

引用:
原帖由 Ahching 於 2011-8-2 01:08 發表

星期日 我們沒有約過你們打
而且星期日 你們都說你們不齊人
而星期一 是雙方確認打
我們更願肯等你 下午等到晚上
7點你們再說夜d先齊人
再等 等到依家 ...
你星期日冇約我地打咁你時間又揀星期日

自打嘴巴

引用:
原帖由 MngMing(o: 於 2011-8-2 01:28 發表

自打嘴巴
??
星期日
咁你又齊人未啊??

原來明係e隊  

引用:
原帖由 MngMing(o: 於 2011-8-2 01:28 發表

自打嘴巴
首先 我地撰星期日 係說明 我地果日齊人ok可以打

但唔代表我地要約你..

點解你星期日唔約我地呢?

其實呢樣都唔係重點

最重要係星期一

你應該很清楚 你們確實是答應星期一 而是你們失約 浪費我們時間

現在你們失約了之後 怪為什麼我們星期日不約你

廢話不多說

希望管理員容許我們聽日打呢埋兩場

另外 明天對面可以嗎?

引用:
原帖由 Ahching 於 2011-8-2 01:40 發表

首先 我地撰星期日 係說明 我地果日齊人ok可以打

但唔代表我地要約你..

點解你星期日唔約我地呢?

其實呢樣都唔係重點

最重要係星期一

你應該很清楚 你們確實是答應星期一 而是你們失約 浪費我們時間

現在你 ...
天日幾點. 確定時間

發新話題