發新話題

ζ瘋貓ヾ vs ★OnCe」

[Close]
14說好的  隨便搵5個人 可以30分鐘gg 絆月的呢??

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:04 發表
輸左唔緊要呀瓜,今次你地當拎次比賽經驗,
黎緊再努力吧, 瘋貓團加油'.'

不過我多口問一下第一場你地對我地陣型有冇咩意見
想聽下評語,話哂比賽第一次出呢個創新既陣 ...
出新陣型 吾係問題,  但要視乎情況  對手實力  自己實力以及整隊的實力。   黎緊再努力  要等到下一屆 信7盃吧。 100蚊又變泡沫了   我知道并非錢銀問題  但係今年成隊人付出係信長之上既努力 時間 精力 都給這陣形 白費了吧??

引用:
原帖由 tk.k 於 2011-7-31 17:18 發表

遊戲只是玩樂.
不必看得重.而且1個團隊.
都是代表著1團人的友誼.
并非看重於遊戲  請你細閱多次 我所帶出的內容。我所著重的是 隊友之間的尊重 尊重其過往的努力 尊重比賽。 我知道你說的友誼是什么 但連尊重也不懂的 根本沒有友誼可言吧???   再者 我只是對once的一些關心。

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:24 發表

你夠了 我已經見到你第三句都黎 YTC如果你有時間可以望下RP
唔好因為你同瓜私人恩怨 咁評論人地 我相信一個新陣 要有成隊人認同 先會出黎玩
當然會戰同早期威力唔會低過於原陣, 同埋棄保制度大多數
團隊都係創新陣 ...
我已經看完第1場rp  再看緊第2場rp。 吾係因為同瓜d咩恩怨  而替你地不甘心  既然你講到我咁  我都無謂再說  有緣交流一下 但過了信6 可能沒有機會....              只是小小的看法 純個人意見。

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-7-31 17:35 發表

我都覺得無機會啦 信六之前佢地以經成日魔獸世界唔打信
信六之後 = del war3嫁喇
我都替你不甘心 紅狗。  在比賽出奇陣/新陣 真是很不理智的做法  我都清楚明白到你地 係好感性既人.... 所以 寄托在信7吧 if 你地還堅守在一起至下年同樣時間。

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:37 發表

有心喇你, 不過比賽果幾個都覺得新陣很好玩,沒人有怨言半句
因此你都唔需要替我地唔甘心,其實信六完定唔完都可以交流,
只不過係睇下雙方接唔接o.o ...
個陣係你出  梗係冇人敢有半句怨言啦。

引用:
原帖由 kinasthry 於 2011-7-31 17:51 發表
容許我們制影片嗎?
如果你們唔想都無所謂XD
如果你地覺得 剛剛2場比賽 打得很好的話  你就盡管去制吧 無任歡迎。

引用:
原帖由 tk.k 於 2011-7-31 17:54 發表

你認為信長沒創新.
仲會有甘多人比信長吸引住.!?
大佬  信長吸引之處係創新???   打比賽就是要沒創新。 現今既社會乜都講專門化  好似足隊比賽  籃球比賽  隊員站的位置都有所不同  訓練既係咩?  專業吧!   若然要創新 可以在街場/友2/計分上創到你不想再創   當然如果熟練的話 也可能發揮新陣形的優勢。 但反之亦然。   你想要創新 為何吾見你係比賽中不創新創新一下  好讓我地 新手 學下野。

發新話題