發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
評分團隊一定聆聽你們的苦聲。
不過 你地的"苦聲"中,有幾點令我百思不得其解...
首先我對這點 你們提出的這點  "對方提出先由我方先使用聯合軍。"感到十分奇怪
這點好像是我們錯吧  不過 係你地先主動向我們提出換軍 我地在lag場下不得不妥協..不過換我們開場時 你們都說十分lag  最後我們才(妥協)地回復原本的 由你們開場   
其次是 第二場的比賽  我們開場時 有一名隊友感到lag機 適當地在6lv前提出re  無奈對手拒絕 我們只好打下下   不久隊友ee不捨地離開了信長之野望  我們立即提出re的要求 因為我們不能等到6lv後  
第三點,  我們說出我們lag的心聲  是希望雙方能在一個優良的vlan平台下進行比賽, 為什麼對手不能夠  "交換主持遊戲"?  因為你們想用這來作勝利的籌碼?  
  今次的比賽令我獲益良多 ,明白到 勝利就是一切   , 用什麼方法都行?  在比賽後發一篇文就能 把對手"戰勝"?    希望評分團隊 能夠 全面的判決這場比賽     我相信上天一定不會負有心人 把公道還給我們吧   !!

規例是讓我們公平 公正的進行比賽   
而 現在我們不是公平 公正地競賽嗎?
雙方不lag 沒有爭議的情況下進行比賽
你覺得有唔公平 唔公正? 難度輸了就是不公平

希望評分團隊 清楚明白我們是在 公平 公正  及雙方沒有爭議的情況下進行及完成比賽

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 21:03 發表

很明顯不是沒有爭議
如果有爭議仲打落去?唔即時停止?  你唔講出黎邊個知?個陣你唔講出黎 而家先講:-o

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 20:40 發表
實力問題方面.我方承認實力較為差.
但本人卻認為質素比實力更為重要
若實力所佔的比例較大
那我認為就算是勝出.也嬴得不光彩
你的隊友都認了實力再我們之下  你還不認:-o
重點問題:  你唔即時停止同上傳單方的rp? 點解要跟我地打2場"公平"比賽後先講出黎?
唔係人地好陰謀倫咁諗你地  係你地令人要陰謀倫咁諗你地
你話"但若果最後我地被判輸 我只感慨原來犯完規 只要人地同你玩落去 就可以當冇犯過規 咁既規例我真係無言"   我打過比喻 而家情況就好似庭外和解咁  唔通庭外完之後可以告反人地 ?   別講笑吧 朋友

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:38 發表

我隊員覺得實力在你之下 代表我覺得?
重點問題係我地一直強調左 你地冇理 我地唔係完左先講出黎 只係你地一直冇理
最後 我地冇同你地和解過 我地強調左no 只係你地一直冇理過我地 你完全比喻不倫 ...
喂  朋友    你強調左no  點解仲要打多2場先?想睇下打唔打得嬴我地 先君子後小人牙??   慾拒還迎?  

咁完埋個賽事  又要重新作賽及重新開場.証明你默默接受我方既意見.    好吧 別再爭論  等待評分團隊的專業判決吧

好多謝 大家對我們的"支持"  或是 對 對手的質疑
希望我地能入32強  擊倒 或被 "有意義的對手"擊倒  

引用:
原帖由 CoOL2abc 於 2011-8-1 12:18 發表
兩隊都上RP=.=想點
對面隊要"警惡懲奸"  未話我地re多過1次係犯規= =

我地何德可能洗人泉
希望對手能唔小心比我地洗泉= =

支持龍大 真理見了

發新話題