發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 ____-3- 於 2011-7-31 19:01 發表
03:40 [All] 小嘻-3-: 好de
03:40 [All] ____-3-: 隻今川
03:42 [All] ____-3-: 好de
03:43 The game has been paused.
03:43 [All] 腦殘丁丁淇: 當初你地要軍而已
03:43 [All] Standbyme: 我企定定- -
03:43 [All]  ...
我只有話最後俾丁丁淇開場, 但係你地冇妥協
而我係話轉軍打了,冇錯, 但係轉軍打既係第二場了, 句子之間我已經強調只有一次機會, 你們也沒有反駁我, 明白嗎?

03:43 [All] forevernadia: 各隊只可提出1次
03:43 [All] forevernadia: ?
03:43 [All] CoOLonE: 但你地唔比我地開:-o
03:43 [All] SerEne-heY: 咁我地上軍先
03:43 [All] forevernadia: 好
03:43 [All] 觀音威: ok
03:43 [All] 行路過印度: 98

引用:
原帖由 standbyme 於 2011-7-31 19:01 發表

那麼事實上是我們犯規
但是 在lag的情況下 你會願意比賽下去?
照你這樣說 就是re了場以後還是lag的話 lag的那一方就已經可以棄權?
我相信咁多位信長玩家都明白
lag住黎玩 仲慘過比人洗泉 ...
那便是你們的問題了.與我們無關

發生咩事   好似大事件來  -.-

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 19:03 發表
其1.這並非是藉口.而是理由.
其2.對方的確違規.難道對方違規便不應挺身而出?
其3.本人並非自編自導自演 再加上本人亦不想做英雄
1)理由?你用公平黎去re.之後就以違規來上訴?這是理由?
2)違規是從你方引出.你不選擇重新作賽.就不會這麼.竟然你選擇re.輸了就以這做上訴理由?
3)你不是自編自導自演?那麼你公平>re>以此作上訴理由 難道不是自編自導自演.
那麼不是.即是幫自己舖定後路?
愛你是錯嗎?

有點兒笑了,,點解人地話re場時唔講,,而你地照樣打落去呢..而到真係輸左先上黎話人e樣個樣~~
根本如果你唔想re就應該提出,,,而唔係打完先黎話人犯規<--------

抄襲勇者王名言:
實力唔夠 用規例搭夠

打信長? 駛乜有實力
識得開個LAG場
已經夠贏啦 Yo^.<

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:10 發表
2)違規是從你方引出.你不選擇重新作賽.就不會這麼.竟然你選擇re.輸了就以這做上訴理由?
3)你不是自編自導自演?那麼你公平>re>以此作上訴理由 難道不是自編自導 ...
1.我方並沒有re的意思.是對方而已
2.違規並非從我方引出.再加上並沒有re的意思
3.我真的不是自編自導自演.而且從頭到尾我方並沒有re的意思.
若想查出真相.請看rp吧.

本人亦認為.你完全誤會整件事情.
請看清整件事情再作評論吧

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:10 發表
3)你不是自編自導自演?那麼你公平>re>以此作上訴理由 難道不是自編自導 ...
1) 我地有講過要RE嗎? 由頭到尾都係對方
2) 要5V1嗎? 為什麼之後不可以繼續完埋賽事? 一定要咁無體育精神嗎? 要好似果d 唔夠分入既隊棄權唔打最後一場咁先叫道理? 5個人難得約埋左一齊玩, 我地只係想打落去就唔得了嗎?
3) 我地之前g-force對手違規我地都有繼續打落去, 我地真係熱心想打信長, 但係我地知道打信長還打信長, 比賽點都要跟番規則做人, 明無?

0.0                                             
如果唔係有心捉人規則
留replay黎做乜

引用:
原帖由 死士 於 2011-7-31 19:12 發表
有點兒笑了,,點解人地話re場時唔講,,而你地照樣打落去呢..而到真係輸左先上黎話人e樣個樣~~
根本如果你唔想re就應該提出,,,而唔係打完先黎話人犯規
本人再次澄清.我們並沒有RE的意思

引用:
原帖由 個個是敗點 於 2011-7-31 19:16 發表
0.0                                             
如果唔係有心捉人規則
留replay黎做乜
只不過是對事而已再加上這個RP全都是自動SAVE的
並沒有惡意SAVE的
若不相信.可以DOWNLOAD RP之後再看淆RP的格式是什麼

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 19:16 發表
1.我方並沒有re的意思.是對方而已
2.違規並非從我方引出.再加上並沒有re的意思
3.我真的不是自編自導自演.而且從頭到尾我方並沒有re的意思.
若想查出真相.請看rp吧.

本人亦認為.你完全誤會整件事情.
請看清整件事 ...
那請你解釋.為何對方走了1個之後.你地要re而吾gg?
愛你是錯嗎?

我重申一次 REPLAY係我留 但根本唔係你地所講有心/有計劃 所有既REPLAY只係我電腦WAR3既AUTOSAVE

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:18 發表
那請你解釋.為何對方走了1個之後.你地要re而吾gg?
勞煩你睇睇rp吧, 對面係十秒之內走左4個, 這樣gg有意思嗎?

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:20 發表

勞煩你睇睇rp吧, 對面係十秒之內走左4個, 這樣gg有意思嗎?
那麼你re完比人gg.上訴有意思嗎?
愛你是錯嗎?

發新話題