發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
省港旗英.萬歲
支持省港旗英.
係雙方都唔lag既情況下win左
你因為比家人嘈就影響左比賽?
會唔會搞笑左d?
帥哥寶

評分團隊一定聆聽你們的苦聲。
不過 你地的"苦聲"中,有幾點令我百思不得其解...
首先我對這點 你們提出的這點  "對方提出先由我方先使用聯合軍。"感到十分奇怪
這點好像是我們錯吧  不過 係你地先主動向我們提出換軍 我地在lag場下不得不妥協..不過換我們開場時 你們都說十分lag  最後我們才(妥協)地回復原本的 由你們開場   
其次是 第二場的比賽  我們開場時 有一名隊友感到lag機 適當地在6lv前提出re  無奈對手拒絕 我們只好打下下   不久隊友ee不捨地離開了信長之野望  我們立即提出re的要求 因為我們不能等到6lv後  
第三點,  我們說出我們lag的心聲  是希望雙方能在一個優良的vlan平台下進行比賽, 為什麼對手不能夠  "交換主持遊戲"?  因為你們想用這來作勝利的籌碼?  
  今次的比賽令我獲益良多 ,明白到 勝利就是一切   , 用什麼方法都行?  在比賽後發一篇文就能 把對手"戰勝"?    希望評分團隊 能夠 全面的判決這場比賽     我相信上天一定不會負有心人 把公道還給我們吧   !!

要是管理員真的判我方違規而敗
我也無話好說
信六比賽我從一開始也是志在參與
認識我的人也知8月我就要回美國繼續學業
下年更要專心讀書考入大學
信六只是我和朋友之間最後一個回憶
羸輸???根本不重要

但自問一句
你用這種手段入到32強又怎樣
實力已高下立見
我只是不屑你們處事的手法而已

PS:你一直在說不妥協
你機已屈
我還可以怎樣??
你不信真昌是LAG的可以看RP
我多次跟隊友說我幫不上忙
只因個場真的是太lag了

其實咩優勢過D都係假既 就算真係LAG都唔可以話RE就RE  寫左RE幾次就幾次 遺左規就唔得架啦=.=

引用:
原帖由 SerEne-heY 於 2011-7-31 18:03 發表
姐係咁
lag係咪迫我地照打?
未到6lv係咪唔比re?
定係輸左係到嘈?
姐係lag到彈叫特登走
姐係你地輸左就會出黎嘈
如果相反係你地贏 你又會唔會出聲?
你自己無心去打比賽
我地lag住話一樣都唔想打
如果係普通計分/友誼  ...
其實看回信六盃的規則,我方深表明白,一開始亦沒有問題,但要知道,規則列明了雙方只可以提出一次要求重賽,但你方卻多次要求達4次之多,而且更重要一點,根本我方團員開場,我方成員是無任何lag或delay之問題,而且亦曾讓給貴團開場的機會,但卻問題更為嚴重,除了貴團開場的團員外,其他九人亦感lag機問題,要是我們無心作賽,我方亦不會有耐性及體育精神為了貴團而作賽達到6場之多

路過的而已 不過我撐鬼知咩.明明係對方犯規

人在做 天在看

引用:
原帖由 血色入侵 於 2011-7-31 18:25 發表
輸左我地認.
但係兒家個問題係發生係事實方面上.
唔通犯規都唔出聲?
甘樣佢地犯規.你又跟住佢地做?
問題就係尼到.
佢地走逼你地re.你地可以吾走.可以繼續打.
但結果你地走了.甘樣重好意思上訴?

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:20 發表
路過,但係見到尼句 >> 我方隊友因被家人糾纏多次,根本無法專心作賽。覺得好好笑.
你家人方面都要拉入來傾數.証明你真係吾輸得.做過路人中肯講句.輸在甘多野屈.甘不如你吾好打喇.
此外.關於re方面.佢地走場你可以繼續 ...
雖然真係輸左.但係係理上對方真係唔岩.所以我地先會作出呢類post.等待龍大既明察秋毫

雖然真係輸左.但係係理上對方真係唔岩.所以我地先會作出呢類post.等待龍大既明察秋毫

其實有咩分邊個嬴邊個唔嬴  犯左規就輸架啦=.=

支持k哥@@@@@@@@@@@@@@@@@@

引用:
原帖由 CoOLOne 於 2011-7-31 18:23 發表
評分團隊一定聆聽你們的苦聲。
不過 你地的"苦聲"中,有幾點令我百思不得其解...
首先我對這點 你們提出的這點  "對方提出先由我方先使用聯合軍。"感到十分奇怪
這點好像是我們錯吧  不過 係你地先主動向我們提出換軍 ...
其實lag唔lag真係冇辦法,我地都re左次轉左人,你地重想點? 特別重賽方面規則列明左只可以提出一次,而你地提出次數竟多達4次,你們好像沒有發現一個最大的問題係你地要強行re,事實上你地係違左規

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 18:30 發表
我既重點係.佢地走/彈.點解你吾g佢.直接拎分?而要重新開場?

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:29 發表

甘樣佢地犯規.你又跟住佢地做?
問題就係尼到.
佢地走逼你地re.你地可以吾走.可以繼續打.
但結果你地走了.甘樣重好意思上訴?
不是離場的問題.問題是對方已經走了4個.雖然我方深想繼續作賽.但並沒有理由5個打1個吧?
如果繼續作賽.豈不是更不公平嗎?

發新話題