發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 雪.幻 於 2011-8-1 10:42 發表
姐係咁,輸左就輸左
如果對面提出Re多過1次,佢地走左你地可以打埋落去
就算5個打0個你都可以G佢大本,因為佢地確實走左場
但係如果你地都走埋就姐係你地都係同意Re
同意Re的話咁輸左就唔好話人地犯規 ...
咁係咪打埋落去  管理員睇到就會話係嬴先,佢地係走場既,但係到時
管理員覺得無問題,係可以應該re既話 ,到時兩隊無係指定時間內完成比賽
兩隊都判左輸,咁點算=.= 要思前想後,係有re到,但唔代表認同人地既做法係岩架
如果對面0個人,你根本係嬴緊,做咩仲要打落去呢-.-
不如比佢re一次,唔係係指定時間內完成唔到比賽,雙方都判輸左,仲大獲!!!

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-8-1 10:21 發表

又係重覆既問題 見你講得咁開心咁有道理 我再答你一次

1) 我地提出左係只係一次機會 講轉場講ok係轉聯合軍了 已經係第二場 你明了嗎?
2) 我地完既唔係咩友誼賽事 只係繼續完成埋一場已知勝負既賽事 你搞清楚
3) 即 ...
而我真的不知道你既問題是什麼
2) 我地完既唔係咩友誼賽事 只係繼續完成埋一場已知勝負既賽事 你搞清楚

早講啦,等我地仲出曬力咁屠你地
建議入了32強的各隊伍開賽前先問對方這場比賽是否已知勝負

兩隊都上RP=.=想點
&CoOL/CoOL2

引用:
原帖由 ____-3- 於 2011-8-1 12:16 發表

而我真的不知道你既問題是什麼

早講啦,等我地仲出曬力咁屠你地
建議入了32強的各隊伍開賽前先問對方這場比賽是否已知勝負:victory ...
如未知勝負,請使用全力洗泉

引用:
原帖由 CoOL2abc 於 2011-8-1 12:18 發表
兩隊都上RP=.=想點

48分鍾打爆大本是我們
上訴的是他們
所以有4個RP
SM??

引用:
原帖由 ^v^. 於 2011-8-1 12:19 發表
如未知勝負,請使用全力洗泉

洗洗下泉彈機/又LAG咁就
同時又冇啦啦唔知邊到拎條不尊重對手出來上訴咁就gg啦:handshake
認真你就輸了

引用:
原帖由 CoOL2abc 於 2011-8-1 12:18 發表
兩隊都上RP=.=想點
對面隊要"警惡懲奸"  未話我地re多過1次係犯規= =

大佬k
教我48min gg 再洗泉未?
如果下場你地可以重賽
定必係場洗泉戰

花生

我地何德可能洗人泉
希望對手能唔小心比我地洗泉= =

引用:
原帖由 中出牆紙. 於 2011-8-1 13:26 發表
訓醒未? 我見你平時個個扮大人個個forevernadia 都好清楚規則架?
點解連對面犯左規走左場都仲可以繼續打都唔知?
你地唔係好講道理架? 做乜一二再再二三咁樣迴避人地既問題?
我見你地好講道理架喎 ...
全部都答晒 就係5v1冇意思 而事實係對面犯左規 點判我唔知 你地死啄既位我全部都答晒 唔好不停死啄啦好唔好?
你地講黎講去都係淨係識死啄 我問既野就冇人一個人答到

所以this post最後了 唔想再應 好無謂 答完又重覆答又重覆答
都唔知你地幾時先理解到 定係唔想理解要繼續用埋d歪理屈人

由于 省港旗英. 提供的兩場 Replay 有效。
第一場 行路過印度 開場
第二場 standbyme 開場

雙方均完場結束比賽,所以裁定 省港旗英. 勝出

6Lv 前 RE 一次的限制 系指雙方均無異常情況下有人突然出問題。

四、比賽細節:
1、正式比賽時候如有任何關於LAG機及隊員斷線問題,請於全場未有玩家高於6等級(包括6等級)之前利用公頻提出,(各隊提出機會只得一次);
特別提示:
(雙方可以就LAG問題提出異議,可以交換主持遊戲測試比賽,雙方必須在約戰系統規定時間內完成比賽,建議雙方互相測試不要超過2次)。

支持龍大 真理見了

賽事已判
天地有正氣
管理員的眼睛是雪亮的

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-8-1 17:01 發表
由于 省港旗英. 提供的兩場 Replay 有效。
第一場 行路過印度 開場
第二場 standbyme 開場

雙方均完場結束比賽,所以裁定 省港旗英. 勝出

6Lv 前 RE 一次的限制 系指雙方均無異常情況下有人突然出問題。

四、比賽 ...
請問龍大能夠解釋清楚「6Lv 前 RE 一次的限制 系指雙方均無異常情況下有人突然出問題」這句說話嗎?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-8-1 17:52 發表
請問龍大能夠解釋清楚「6Lv 前 RE 一次的限制 系指雙方均無異常情況下有人突然出問題」這句說話嗎?
死雞撐飯蓋~

引用:
原帖由 死士 於 2011-8-1 17:58 發表

死雞撐飯蓋~
有公理的為什麼要毅然放棄?

發新話題