發新話題

星海 vs |LoSeR|

[Close]
我係|LoSeR|既人

真係有得落注都買星海嬴-.-

星海打NIF表現咁好

而LOSER班街童..仲日日流連ONLINE GAME
而家仲夠膽係SKYPE 問我借FB 大話骰D錢來玩

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

我有冇得向VLAN 申請即刻換人...

我怕無面目見離開我地已久的Smileboy
生於斯 玩於斯

|LoSeR|班街童話想拖得就拖,可以拎多一日半日64強
生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 Mi.Sister 於 2011-8-1 09:56 發表
小平子
女神
生於斯 玩於斯

1賠5的|LoSeR|聯合軍 採用快攻~ 直江 村上 啊市 足利 毛利

1賠1的星海 織田軍: 道三 寧寧 羽柴 義龍 信長

生於斯 玩於斯

織田軍淨大本 1300
生於斯 玩於斯

織田軍直爆成功.
生於斯 玩於斯

多個會戰鏡頭 供做片

勝點秀吉 落石cut 直江大~
(建議制片師要做呢一part )

生於斯 玩於斯

第2場

聯合: 胡伊姬 武田 毛利 太原 (待確認)

織田: 信長 ... 之後唔記得
生於斯 玩於斯

做咩冇人同我吹水 好悶
生於斯 玩於斯

唔得啊. 準備打副本. 係想吹陣水咋.
而家連係skype 聽團戰都冇咩feel

寧願等影片
生於斯 玩於斯

好難教架啵.

一切都係講經驗
生於斯 玩於斯

奶媽果班已經夠衰, 玩online game 都算.

章仔仲衰, 淨係自己同網吧班fd打路人

生於斯 玩於斯

我突然係度諗, |LoSeR|要嬴都要55分鐘之內嬴

否則柚夜那隻被高度評價的毛利 沒得在信6出現了
生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-8-4 01:48 發表
起碼我地e班同佢地共渡左兩界vlan盃既團隊可以證明左佢地有幾勁

而你地,,從來味見過有咩勁
把口咁甜 我唔會摸你頭
生於斯 玩於斯

發新話題