20 12
發新話題

Mix/Match Server設定用AMXMODX

[Close]

Mix/Match Server設定用AMXMODX

http://www.sendspace.com/file/s7x9qa

特色:
有齊AMX同MODX, 不過AMX個part係關閉咗
幫你boost個server去到512fps以上
有防skywalker功能

算係自己整理, 插件唔係原創

用之前睇下說明書

整咗好耐ga啦, 所以個amxmodx得唔得都好, 都支持下啦...

高手請幫我睇睇有冇問題

ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

加個32bit test同強制更改ex_interp 0.01得唔得呀
跪求
唔用32bit同0.01點算MIX/MATCH
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實用32bit尼o係cfg有冇指令可以用...?
正常mix/match唔用amxx....需要玩家自覺啦

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2011-7-22 19:07 發表
其實用32bit尼o係cfg有冇指令可以用...?
正常mix/match唔用amxx....需要玩家自覺啦
D人邊會咁自覺
VLAN咁多個一般槍SER全部都係0.1架

我岩岩試左係玩家死後就會開始測試
16bit會咁
32bit會咁

姐係點..?
work or唔work?
哥哥仔

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2011-7-22 19:31 發表
姐係點..?
work or唔work?
哥哥仔
點樣WORK唔WORK先
CHECK 32BIT緊係WORK啦
放落SERVER用緊係WORK啦
只要個TEST做錯2次就會踢出SERVER
所以呢唔用32BIT冇得打MIX/MATCH
想改做TEST機會可以係SMA改32bit_max_tries "2"呢個

= ="
d人唔自覺....點玩wor
個booster work唔work?

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2011-7-22 19:35 發表
= ="
d人唔自覺....點玩wor
個booster work唔work?
我冇試你呢個
因為我本身唔洗BOOSTER都會去到900-999FPS

你咁正....
我要booster先可以去到100以上
冇錯係100

只要exec match.cfg FPS就會提到好高

你真係唔洗booster?
我直接用match.cfg過唔到100........
要加booster

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2011-7-22 19:43 發表
你真係唔洗booster?
我直接用match.cfg過唔到100........
要加booster
真係唔洗
放比你檢查下
http://webo.com.hk/download.php?i=26741

你係STEAM?
我只係一個可憐的NS / 新S

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2011-7-22 19:50 發表
你係STEAM?
我只係一個可憐的NS / 新S
STEAM唔STEAM都冇所謂
識玩乜都得啦

GIVE YR ID TO ME LA

20 12
發新話題