18 12
發新話題

小婷戰隊 vs 鬼知咩

[Close]

小婷戰隊 vs 鬼知咩

遊戲類型: 信長盃6
比賽模式: 兩場計時
地圖版本: 信長之野望 F12.2E
比賽限期: 星期日 14:00 - 17:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽籤, 數字由 1 至 9, 數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

看見對面的名字 就是為紅威而設  坐蓮威, 推車威, 觀音威, , 老漢威

垃Boy 加油 肥仔

坐蓮威, 推車威, 觀音威, 老漢威
好名 有個威字的都是好對手
紅威:抄名嫁佢地

謝指教對面 好強

1:1

第1場棄保內容:
保羽柴 保直江 棄果心 棄信長 保數正 保信玄 棄 百地宇佐 棄 果心平手

第2場棄保內容:
保信長 保霧忍 棄果心 棄井伊 保義龍 保片倉 棄 毛毛百地?(唔係好記得=.=)   棄 茶茶立花女

難道是來自S版的同胞.......... 鬼知咩 第1場同第2場好吾同...

頂 第二場隊鬼知咩都唔知係咪玩嘢 棄人地立花女,茶茶都算 重要出$#, 墓隱,片倉
都算 重要個墓隱玩爆彈 911咁衝入人地營殺人 搞到我o曬

回復 10# 的帖子

人地點樣玩 是人地既事吧!?有需要咁燥嗎?

是讓嗎??@@@@@@@@@@@

引用:
原帖由 R_2 於 2011-7-25 01:42 發表
人地點樣玩 是人地既事吧!?有需要咁燥嗎?
我激動 證明我肉緊 冇所謂啦

俾大家發現左
冇錯
我地2隊都係s板既同胞

引用:
原帖由 。紅蠍。 於 2011-7-25 01:48 發表
我激動 證明我肉緊 冇所謂啦
對方的陣容令我們前期陷入苦戰
前期不斷的吹兵以及阿市的輔肋一度令我們無心戀戰
半快攻加上雙忍者的爆彈功勢更是令我們喘不下氣
只不過是後期我方總攻頻繁,對面因前期不斷吹兵而難以抵擋
可能你會說對方棄保爛