26 12
發新話題

WCG GUI / 基本比賽cfg (資料已更新)

[Close]

WCG GUI / 基本比賽cfg (資料已更新)

http://www.sendspace.com/file/fiey7h

用法:

1.先下載檔案

2. 解壓
3. 入邊會有幾個file(如: cstrike, font, platform.............), 將全部file放入valve之後取代
4. 完成

特色:
有齊打比賽的基本參數
鍵盤setting有較大自由度, 可以在option中加入一鍵買槍的設定可以透過option--->advanced開啟show fps功能

人物model方面:
ct清一色係ct4角色
t 清一色係t3角色當然人物會令D啦

個人用後感:
其實都唔錯, 當然每人對cfg的要求不同, 尼度就唔多講, 但一定比原本的預設cfg好同穩定

*******有人在用過gui後出現fps少於70的情況, 其實係display的設置問題(沒有外置顯卡的朋友應該唔會出現fps少於70問題)
如出現以上情況可作出以下嘗試:

Nvidia顯卡:
1. 開valve
2. 進入gldrv
3. 下載以下文件 (http://www.sendspace.com/file/nw20es)
4. 把下載的文件放到valve\gldrv 並取代

ATI顯卡:
1. 開valve
2. 進入gldrv
3. 下載以下文件 (http://www.sendspace.com/file/x1aams)
4. 把下載的文件放到valve\gldrv 並取代

有時會可能出現冇法開啟console(按~)的情況 (放心, 只係好少機會, 我都只係試過1~2次)
如出現以上情況, 只需要重新開機就會ko以上問題

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

[quote]原帖由 kk1ww2 於 2011-7-20 20:24 發表
有時會可能出現冇法開啟console(按~)的情況 (放心, 只係好少機會, 我都只係試過1~2次)

唔係重新開cs就得啦咩- -?
我係重新開cs 炸bo- -

好像係設定改左野 就禁唔到 ~啦 bo- -
vlan已變  Player .

引用:
原帖由 chuncid112 於 2011-7-20 23:02 發表
[quote]原帖由 kk1ww2 於 2011-7-20 20:24 發表

唔係重新開cs就得啦咩- -?
...
應該話改唔到個CFG= ="
因為鎖咗唔比改

因為佢較左唯讀,所以唔比改,你較返就得
A A A g0d舊ac被封

覺好用就幫推啦......

0.1用AWP好屈呀

想破~鍵可以
去config.cfg到將"console 0"改做console "1.000000"就可以使用

推到vlan所有人用0.01~!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 siuyan852963 於 2011-7-26 22:40 發表
想破~鍵可以
去config.cfg到將"console 0"改做console "1.000000"就可以使用
或者係userconfig到DEL返D unbind
A A A g0d舊ac被封

PUSH IT TO THE MAX~!!!!
太多0.1仔了.....

用緊heaton的config.

PUSH.................IT TO THE MAX~!!!!

引用:
原帖由 月兔 於 2011-8-15 00:38 發表
用緊heaton的config.
唔通用左就係heaton喇咩
config呢家野要睇返自己嘅實際情況先得家嘛..
電腦配置,網速,windows mouse靈敏度,滑鼠DPI樣樣都唔同....
所以話唔好盲目用人地嘅config

唔錯唔錯,幫你推推

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

個檔案down唔到
個nvida顯卡個檔

26 12
發新話題