發新話題

Confogl高級對抗伺服器    快速架服整合包+教學 [TESTING]

[Close]
怎麼進入自己的server?
我用connect+IP 的方法
進不了.....

支持4V4
但係我想問
我係以前自己開高對SER既
L4DMAPCHANGER呢個插件我一加就令死亡中心果D升降機門唔識開 REMOVE個插件又OK番 相信有D插件撞左令到有個咁既CRASH
請問呢度個MAP CHANGER有無呢個情況
因為我都想抽取番個MAP CHANGER PLUGIN放係自己SER到用

引用:
原帖由 z0z9 於 2011-8-8 21:07 發表
怎麼進入自己的server?
我用connect+IP 的方法
進不了.....

正常應該會顯示在右下角server表

引用:
原帖由 7head 於 2011-8-9 01:00 發表
支持4V4
但係我想問
我係以前自己開高對SER既
L4DMAPCHANGER呢個插件我一加就令死亡中心果D升降機門唔識開 REMOVE個插件又OK番 相信有D插件撞左令到有個咁既CRASH
請問呢度個MAP CHANGER有無呢個情 ...
我依個package一齊用唔會有你講既情況
你可以抽取 但我唔保證一定解決到你問題
因為最大問題係你唔知撞左d乜

.................................

引用:
原帖由 donaldhen 於 2011-8-10 22:35 發表
請先安裝以下插件 l4dtoolz
http://kiman.ipve.com/l4d2_faq/teaching_area/3-1-4.html
正常黎講個pack已經包埋
yiptc622你試下重新下載然後再覆蓋一次

d人入我場打!addbot,但係話[SM]你沒有權限使用!

點先可以教返d玩家有權限???
係咪要係admin.cfg度教?俾玩家一d權限???

clientaddbot.smx

引用:
原帖由 Crasher 於 2011-8-10 22:52 發表
正常黎講個pack已經包埋
yiptc622你試下重新下載然後再覆蓋一次
我重down左之後....真係ok!!!
你講得啱...原來正常黎講個pack已經包埋!!!
係之前個post 個樓主fake 人!!!
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=307530&extra=page%3D1

定係唔知佢個pack已經好舊架啦???
如果係真既話,真係多得佢唔少,哂左我咁多時間!!!
見到佢本人真係要罵返個本!!!
要我搵左咁耐先問到人教我-.-
用返之前舊果個plugin behop.smx -.-
點知係佢錯!!!
真係要粗口佢!!!

呢個 可唔可以開1v1 果d?

引用:
原帖由 Crasher 於 2011-8-7 03:17 發表

高對其實只係插件
我相信正版開場方法係一樣
set admin除外
請問高對server係點set admin?

非常好的!!!感謝

回復 1# 的帖子

唔明想點- -
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 44# 的帖子

重有單機開場都係禁,人地D場Y加入遊戲果到灰左?

原來有D咁正嘅野
岩岩玩番L4D先知
真係唔好浪費自己部電腦即刻搞番個SERVER
Lawrence?Who is he?

發新話題