發新話題

Confogl高級對抗伺服器    快速架服整合包+教學 [TESTING]

[Close]

Confogl高級對抗伺服器    快速架服整合包+教學 [TESTING]

TESTING.......................

不知大大有沒有Server 自動 Reboot 程式呢?

引用:
原帖由 pinkyky 於 2011-7-18 22:42 發表
不知大大有沒有Server 自動 Reboot 程式呢?

http://www.mediafire.com/?2z1x0e9s27xxbl2
但一定要用console mode

讚好 ,但下次開post可唔可以放岩個區先呢?
"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

有無防錯隊同安全室TK唔扣血

引用:
原帖由 charlieR 於 2011-7-19 20:46 發表
有無防錯隊同安全室TK唔扣血
防錯隊我無加
可以用!spectate搵人暫時轉去觀察位既方法取代
但如果你想要可以去google搜尋l4d2 team manager
至於安全室TK 你可以用去confogl.cfg 啟動ready插件
回合未開始前都唔會扣血

回復 7# 的帖子

請問有冇唔係打!hp回血的插件??
我見過一個係打!vhp回血投票

引用:
原帖由 kururu123 於 2011-7-27 19:36 發表
請問有冇唔係打!hp回血的插件??
我見過一個係打!vhp回血投票

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# 的帖子

唔該哂 :handshake

裝左呢個之後 用唔返平時d all4dead 插件 要點做
-向世界恤髮

置頂貼有
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

引用:
原帖由 Terencehk 於 2011-7-29 20:49 發表
裝左呢個之後 用唔返平時d all4dead 插件 要點做
你要將插件smx檔整個檔名加落
left 4 dead 2\left4dead2\cfg\confogl_plugins.cfg
sm plugins load_lock以上
加法跟番原有內容格式即可
例如smx檔叫all4dead.smx
你要加sm plugins load all4dead.smx

咁我想問 呢個傻瓜包 包唔包埋!swap /switch player插件
如果無 咁我想問 我想係高對入面用switch player 個指令係乜?_?
插件smx檔叫L4DSwitchPlayers.smx

引用:
原帖由 donaldhen 於 2011-7-30 09:11 發表
咁我想問 呢個傻瓜包 包唔包埋!swap /switch player插件
如果無 咁我想問 我想係高對入面用switch player 個指令係乜?_?
插件smx檔叫L4DSwitchPlayers.smx
sm plugins load L4DSwitchPlayers.smx
加入「confogl_plugins.cfg」 sm plugins load_lock上面
另外將left 4 dead 2\addons\sourcemod\plugins\l4dready.smx 移走
如果你成功用到switchplayer麻煩上黎回報一下
因為依個插件同高對似乎有d衝突

用到了 十分感謝
同埋想問埋 點解我用唔到!pause插件=[

發新話題