發新話題

Confogl高級對抗伺服器    快速架服整合包+教學 [TESTING]

[Close]

引用:
如何安裝額外插件?(非必要)
如希望使用整合包以外的插件請在插件檔案放置完成後,執行以下附加步驟:
開啟left 4 dead 2\left4dead2\cfg 的「confogl_plugins.cfg」
把插件的smx檔名用以下方式加到sm plugins load_lock上面:
sm plugins load 檔名.smx
有的插件我加左sm plugins load 都唔得 lo
點好???

引用:
原帖由 slunmak 於 2011-10-4 12:03 發表

有的插件我加左sm plugins load 都唔得 lo
點好???
唔一定所有插件都加到
因為唔確定插件是否同confogl有衝突

唉=.= set 落正版steam 到
搞到正版ser 宜家入唔到, 開心死

引用:
原帖由 taitai0430 於 2011-10-5 17:38 發表
唉=.= set 落正版steam 到
搞到正版ser 宜家入唔到, 開心死
詳細講下有咩問題睇下幫唔幫到你好無
因為我唔係用開正版  會出問題真係唔知
其實無咩  大不了刪番哂裝過既檔案應該ok

點樣可以開到1v12v23v3

引用:
原帖由 a_RL_oNG 於 2011-11-17 18:06 發表
點樣可以開到1v12v23v3
http://code.google.com/p/confogl/downloads/list
download原版confogl2.2.2
解壓後cfg會有個cfgogl
cfgogl裡面有1v1 2v2
我無估錯既應該係copy裡面既file去你既cfg
但我無開過唔可以肯定
你自己試下

Console模式~
可唔可以整個Server 自動 Reboot 程式既教學..?(ServerChecker)
唔識用

點解呢
我用你個野開高對
一個人渣狙
其他人汁狙係無左之槍嘅?(唔係補彈咩?

引用:
原帖由 terry7894561 於 2011-11-27 14:13 發表
點解呢
我用你個野開高對
一個人渣狙
其他人汁狙係無左之槍嘅?(唔係補彈咩?
無聽過依個問題  應該係其他插件影響
試下將成個addons移走 然後再裝一次整合包

點解有時server會無啦啦由對抗轉左做戰役既= =

我正版加 . 點解我Srcd click Internet
但仲係Lan黎+ ???

我想問只準1 hunting rifle同first aid kid 變 pillz 係咩plugin?
我唔想用佢地

引用:
原帖由 Crasher 於 2011-12-10 22:36 發表

無聽過依個問題  應該係其他插件影響
試下將成個addons移走 然後再裝一次整合包

入左SER之後打

!forematch confogl,唔好用exec

confogl.咁就應該無問題

而我不知道seed是誰

發新話題