19 12
發新話題

黑人憎到 S頻S版黎嫁 F版番SER玩啦!!

[Close]

黑人憎到 S頻S版黎嫁 F版番SER玩啦!!

唔好同人講話無 位入啦 大把位比你地入

你地自己唔入 走黎S頻玩   

好多都想係VLAN玩到S版嫁  搞到D人走左去第2個平台玩

成班自私鬼   不知所謂!!!

你唔好同我搵借口啦   死番你地個SER玩啦  左頭左世
(用乜野借口都係甘. 呢到係S版區 你地玩其他圖就係你地唔岩)

同意

引用:
原帖由 東莞妓女 於 2011-7-17 17:32 發表
同意
S SER 以家有場 入黎玩

唔好意思-_-

VLAN得S ser係唯一一個任何lv都可以入到既ser,
為左同fd玩...S版都要入嫁啦...
一係你叫vlan開1-2個咩lv都入得既ser lor...

引用:
原帖由 DaRkNS§NiGhT 於 2011-7-18 17:05 發表
一係你叫vlan開1-2個咩lv都入得既ser lor...
唔識得入團ser??

引用:
原帖由 DaRkNS§NiGhT 於 2011-7-18 17:05 發表
唔識開第2個ac?

S版ser幾可爆過人姐-.-
要玩s版咪照開圖囉無人阻到你架..
唔洗理佢地嫁你玩你的s版就可以了

回復 7# 的帖子

你去"怎"溫泉
有分男女浴
唔通你男仔走去女浴戈到
同人講
你地有你地"怎"
我有我"怎"咩

引用:
原帖由 星願張濬鏗 於 2011-7-19 17:19 發表
知錯仲去犯 ??????

連累埋人地.......  只能說你真係好自私

引用:
原帖由 星願張濬鏗 於 2011-7-19 17:19 發表
姐係咁
如果我而家係街上
人有三急
好啦 男廁就full晒
得番女廁
咁你會唔會入女廁去方便?
規則就是規則

回復 4# 的帖子

vlan就係多得你e d人

引用:
重點係呢到囉 除左15x 仲有第2個ser係可以唔同lv一齊玩
你話唔識入團ser?? 下下10fd?? 團ser有街場打? 用腦諗諗okay?
你話唔識開ac?? 開ac要e-mail嫁 大大話話我有5-6個ac都10lv上啦
冇e-mail咁點 唔通我有5-6個e-mail仲走去開多幾個黎玩信??
仲有 你s ser e加冇位比你入啦講到 爆晒人了 我想問 ser唔滿又係咪真係有人去玩s板呀
講真有時我都想打場s板 無論係等 定係我開 結果都只會係冇人
要玩s板 我都係靠撞彩 咁多位唔用 開黎晒氣?
只係表達自己既意見

如果vlan搞好s版e個ser....vlan ge人數一定唔只咁小....你反mh..踢掛果d做得比ggx好..s版右搞好d..一定會吸引更多人黎玩......
岩岩係s版ser到開場......得果1個係真係想玩...其他都係入黎偷下圖算...有個仲要叫我係到開fa...我真係對佢講左句粗口
宜家右要轉戰ggx了

引用:
原帖由 ゞsNaKE〃MaN 於 2011-7-19 19:14 發表

姐係咁
如果我而家係街上
人有三急
好啦 男廁就full晒
得番女廁
咁你會唔會入女廁去方便?
規則就是規則
of coz ys

回復 14# 的帖子

of coz係甘嫁咩

19 12
發新話題