發新話題

[疑似BUG回報] 法術書/錫杖 bug

[Close]
我覺得你地樓上有問題...上泉招大 起碼拎黎拖人有用..但係你法書人地水左 你仲點到...
要CD同哂魔...可能本來你唔係點果條友....咁又點??變左咩用都真係冇哂...

引用:
原帖由 幻閃●狂刀 於 2011-8-27 00:35 發表
我覺得你地樓上有問題...上泉招大 起碼拎黎拖人有用..但係你法書人地水左 你仲點到...
要CD同哂魔...可能本來你唔係點果條友....咁又點??變左咩用都真係冇哂... ...
同意
成班人講野勁冇腦,就好似森仔3技暈人咁,如果人地水左,你禁3技都要扣魔同CD,咁都唔算BUG嗎?

引用:
原帖由 wK_KinChung 於 2011-7-17 14:07 發表
可以對敵方魔免單位使用,但是沒有效果 ( 但是卻會消耗自己mp跟CD時間 )

請解決
$#大波可以對敵方魔免單位使用,但是沒有效果 ( 但是卻會消耗自己mp跟CD時間 )

嘈黎做咩呢..都唔知係咪bug雙方都有道理
電捲禁唔到魔免
上泉又禁到
大把例子
冇得嘈
等作者話事

引用:
原帖由 奕嵐〃 於 2011-8-28 12:23 發表

$#大波可以對敵方魔免單位使用,但是沒有效果 ( 但是卻會消耗自己mp跟CD時間 )
淺井T技 係唔可以指定對魔免單位使用的

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2011-8-26 23:58 發表
直江大bug

可以對敵方魔免單位使用,但是沒有效果 ( 但是卻會消耗自己mp跟CD時間 )

請解決

明唔明..唔關bug事
直江T技 唔需要指定單位就能開動

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2011-8-26 23:57 發表

ok,你咁講,我冇野好講....
我都可以話...多魔得濟..唔知用係邊..所以先咁...
而且e個唔係bug..明顯係技術問題
這只是你無理取鬧

回復 20# 的帖子

咁e技啦
都講左 嘈黎冇結果

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-8-28 19:05 發表
咁e技啦
都講左 嘈黎冇結果
e技可以閃埋去敵人身邊

你諗清楚先講啦不如,仲未知自己_左咩你

bensonlau你講野到底用唔用腦?
$# t技
唔係指定單位技,就好似佢既1技咁,
即係佢同電卷既分別係,電卷一定指定單位,而$# 1技 t技 就可以對空氣開
而你地話d咩直江t技個d,直江t技都係啦,要指定單位咩?

至於你話上泉明智大技,呢d技開左落去,可以拖時間,會戰時好有用,例如會戰直江羊左人準備大技,佢整招大技過去,就可以救到個隊友(btw,你講得出d咁既野,我相信你信長勁極有限)

同埋$# 2技都係啦,$# 2技就算人地水左,都會閃到過去,方便攻裝追殺

而講返樓主講既bug,就算人地水左,用落人地到,咩都唔會有,但就會扣魔,cd時間.
就好似電卷咁,如果人地水左,你電卷一樣可以禁落人地到,而人地唔扣血,但你扣魔,cd時間,我相信你都會覺得係bug掛???

我真係唔想串你,可惜,d咁簡單既野你都唔理解,仲要係到冷係野咁,真係頂你唔順

回復 25# 的帖子

第一.我講野用腦
第二.我亦講左 嘈黎有咩用?
咪話左比作者定奪
我冇話支持邊一方面
只係覺得嘈黎哂氣
可能係bug 但係唔到我地話事 最多提供意見
咁咪作者改囉 你嘈完又點姐
作者實知架wo 反正下一版都就出

另外.你講既(bensonlau你講野到底用唔用腦?)
我覺得唔算係1個提問
見到你講上面果度,真係當堂好火,如有冒犯.對不起~o~
可能作者食緊花生
笑緊你地嘈D咩

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-8-29 14:35 發表
第一.我講野用腦
第二.我亦講左 嘈黎有咩用?
咪話左比作者定奪
我冇話支持邊一方面
只係覺得嘈黎哂氣
可能係bug 但係唔到我地話事 最多提供意見
咁咪作者改囉 你嘈完又點姐
作者實知架wo 反正下一版都就出

另外.你 ...
你唔好係到講埋d廢話喇=.=
自己_完就叫人唔好嘈
而家你博做管理員啊?
講埋d野勁冇point,居然可以用呢個bug同上泉明智大技 $# 2技比

仲有,我理得佢係咪提問姐?我唔識vlan d rules,and i dont care either
最多咪ban ac,反正我玩開ggx,我唔似得你咁在意d 貼子數

仲有,你一尾話咩作者定奪,咁你一開始又回覆黎做咩呀?自打咀巴

會員 唯一的羊同bensonlau 正一有破壞冇建設
我夠知等作者定奪啦,唔係我開post黎做咩?
開黎為左同 d 智仔爭辯咩

引用:
原帖由 martin2k7 於 2011-8-29 14:39 發表
你唔好係到講埋d廢話喇=.=
自己_完就叫人唔好嘈
而家你博做管理員啊?
講埋d野勁冇point,居然可以用呢個bug同上泉明智大技 $# 2技比

仲有,我理得佢係咪提問姐?我唔識vlan d rules,and i dont care either:loveliness ...
(紅字)邊度我神早叫左你地嘈黎冇用/_\
講埋d野勁冇point,居然可以用呢個bug同上泉明智大技 <--關我咩事?
$# 2技比<--我錯 我認
我只係覺得你冇禮貌姐-.- 冇咩野既

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-8-28 13:04 發表
嘈黎做咩呢..都唔知係咪bug雙方都有道理
電捲禁唔到魔免
上泉又禁到
大把例子
冇得嘈
等作者話事

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-7-20 11:36 發表
咁就要改埋柳生上泉

唔該你睇下自己講過d咩先喇

我睇死你都係小4-中3個d傻仔,一日到黑上forum,見你咩post都回下,點啊?想做管理員咪去申請咯,不過我驚你申請完都冇人支持你,講埋d野諗都唔諗,定係覺得自己回覆多d,威d?

你一日到黑話等作者話事,既然係咁,點解你要回覆姐?

回覆完d point又廢

算喇,我都唔想同你嘈,反正我100%肯定呢個係bug,只有你d咁既傻仔先會係到嘈,一個你一個"唯一的羊"

唔知你兩個冇野做定點,係到笑人,講到好似人地錯自己岩咁,笑完喇,就話自己其實想人地唔好嘈,等作者黎定係咪bug,真係笑死人

發新話題