35 123
發新話題

[疑似BUG回報] 法術書/錫杖 bug

[Close]

法術書/錫杖 bug

可以對敵方魔免單位使用,但是沒有效果 ( 但是卻會消耗自己mp跟CD時間 )

請解決

呢個算係bug嗎

當然算,好似你羽柴狂1技點人地魔免單位等人地完 ,如果好似1樓情況咁
咁樣1 點咪哂左1技,一係就全部都改哂佢

回復 3# 的帖子

咁改埋明智好沒=,=?

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-7-20 01:13 發表
咁改埋明智好沒=,=?
咁就要改埋柳生上泉

p.s按左人地魔免單位 會加變對自己友用

引用:
咁改埋明智好沒=,=?
明智招大車落魔免單位有用
就好似風卷咁
但係法術書車落魔免單位
點睇都無用吧

引用:
咁改埋明智好沒=,=?
我覺得你有少少無理取鬧

明智大絕就算對方魔免左,都有大絕後既炎龍劍效果,又或者可以作拖延戰術用途

但係我提出既疑似bug就冇...

咁都算bug   - -???
同你秀滿開大 人地魔水左你都一樣會出到姐
點解法書錫杖就唔可以??

引用:
原帖由 罪靈 於 2011-8-25 07:51 發表
咁都算bug   - -???
同你秀滿開大 人地魔水左你都一樣會出到姐
點解法書錫杖就唔可以??
明智大絕就算對方魔免左,都有大絕後既炎龍劍效果,又或者可以作拖延戰術用途

姐係我簡單d打個比喻
直江R技 秀柴W技
如果對方魔免左都禁到落去,但係冇效果,咁你地會點??

我唔係話一定要禁唔到,不過我想統一d
一係全部禁唔到,一係全部禁到冇效果   

引用:
原帖由 wK_KinChung 於 2011-8-26 22:51 發表

咁上泉柳生呢...冇炎龍劍效果la掛

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2011-8-26 23:13 發表

咁上泉柳生呢...冇炎龍劍效果la掛
有得自身無敵幾秒,可以拖時間等自己友/救自己友

引用:
原帖由 wK_KinChung 於 2011-8-26 23:53 發表

有得自身無敵幾秒,可以拖時間等自己友/救自己友
ok,你咁講,我冇野好講....
我都可以話...多魔得濟..唔知用係邊..所以先咁...
而且e個唔係bug..明顯係技術問題

直江大bug

可以對敵方魔免單位使用,但是沒有效果 ( 但是卻會消耗自己mp跟CD時間 )

請解決

明唔明..唔關bug事

35 123
發新話題