16 12
發新話題

服部半藏 個人玩法(已更新攻裝玩法)

[Close]

服部半藏 個人玩法(已更新攻裝玩法)

見呢排教學帖興起
我唔出黎打番篇點得a_a
服仔打路同cp都係無問題既
我淨係講打路
因為我唔識cp= ="
-----------------------------------------------------------
以下全部為個人玩法
唔好踩咁盡
-----------------------------------------------------------

法裝 篇
點技方法
1 2 2 1 2 4 2 1 1 3 5 5 5 5 ... 3
只點一下三技既原因係當你冇閃介 又冇魔水既時候
用黎閃下聖光彈 淺井大波果d
出門裝
當然係褲電肉肉
點1技先就係出到去 迅速電完兵之後隱
跟住應該2lv
用呢個方法食兵
如果冇血就去買仙豆
冇乜扣血既話
食兩波兵應該出到粒回魔
出回魔可以減低無魔隱呢個情況
比較安全
當你見到有人大約3/4血既時候
就隱斬 拉 電
唔死既話就走了
殺唔到總好過比人反殺
有大技就可以輕易殺人了(肥川可能有少少難度)
當你見到你要放大既人向前行緊
你就放個大去佢前面喇
好喇
只要唔死咁多
食兵有咁上下
有2000蚊既時候
就可以賣回魔出戒刀了
爆彈手劍出唔出係個人喜好
出完戒刀之後
下一個目標就係吹箭(冇石既你大可以直接大技 有石既見到你通常會閃走or反殺 吹左就任你魚肉 多血既英有d反應都走到)
吹>大
咁就殺左
下個目標
就係吹箭換鬼丸
努力食兵殺人吧
鬼丸之後我會出風書
之後就係風傷
再出埋紅雷
因為夠高傷
再合秒十秒水
就完裝
完場裝 十秒水 閃鞋 紅雷 戒刀 風傷 鬼丸
大技之應用
大技除左拎黎殺人
仲可以拎黎食800 1300 同強王
食法
先分身
跟住隱形
再控分身走去800到
800打緊你分身既時候你就行去800到大技 咁就食左
我會等隊友or自己 爆左750之後
先去食
食法
先分身
後隱形
跟住控分身靠下面/上面咁行
自己就行相反既方向
等1300既冰箭射落分身到
自己就唔洗比人扣速
然後行埋去大技
放中間就食哂兩隻
有時食唔哂
我都唔記得點放先食哂= =
如果有暈兵既話
最好有鬼丸同魔水先去食
有背水都係一樣
先魔水
閃埋去鬼丸再大技
強王
有把戒刀就得
不過最好點爆分身先
食法
都係先分身
等分身上去先
真身再上去戒刀強王
跟住魔水 隱形(比較保障 廢事死左引對面去食)
穿過分身 去大技強王
就食到
當然最好都係有暈
另外感謝原暗。終結玩家提醒
還有拉暈兵食的方法
很簡單
靠2技拉隻暈兵去強王門口
等冇屍妖/幽靈時
用分身引出強王
最尾電卷尾刀即可

2技之應用
絕信既拉
係有得較大細既
當然各有各好

優:距離長 易拉中
缺:易拉中目標以外的東東 近既野除左直拉 難拉d

優:精細度高 描得準既幾乎乜都拉到
缺:距離短 難命中目標
由於本人還不算老手
所以用開-a 220
彎拉
係放出拉之後
禁shift 再右鍵控制方向
禁一下既話已經可以大慨控制
禁多幾下可以變出唔同形狀a_a
不過我唔係次次得
因為我亂禁既
另外放上彎拉圖一張
順帶一提 服仔2技拉到建築物會兜路
攻裝篇
一開波我通常會單路 最好上/下
點技方法
1 2 2 1 2 4 2 1 1 3 3 3 3 黃點至尾
開頭玩法可以參考供裝篇
直至出完介刀
就可以開始慢慢食兵+爆塔
最好分身4lv先開始爆
先分身
之後隱形
因為你隱形之後既分身有100%攻
所以你爆緊塔既時候
最好隱cd完就用
再打塔
咁效果會快好多
然後出件1300同埋能量鋼
然後直上鬼丸
你可以睇情況賣野出鬼丸
因為鬼丸既能力一黎唔差
暈技對服仔亦好有用
所以個人推薦先出鬼丸
然後就出76
係冇大技既時候可以分身爆死人
跟住係91
完場裝 閃鞋 魔水兜 介刀 91 76 鬼丸
係隊伍入面
如果有佐佐長宗果d爆塔能手既話
我唔推薦攻裝
最好出番法裝殺人
攻裝最好係隊伍中冇爆塔既情況下出
而出左攻裝既話
盡量爆到塔既就爆喇
爆得幾多得幾多
800 1300 同埋強王有得食就盡早食

以上全部為個人玩法
唔好踩咁盡

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# 的帖子

不錯 求攻裝玩法

引用:
原帖由 幽光﹏夜 於 2011-7-15 23:40 發表
不錯 求攻裝玩法
聽日有心機先打
眼訓

個人會先肥介刀,再玩爆彈  (如對面豆腐英

殺人前期都唔洗吹,閃大就得

跟住上_地

2技,_地,大 都好玩

再唔係閃,_地,大技 連得快都好有快感

支持教學 有哂食800 1300 強王方法.gd
又打少篇

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-7-15 23:52 發表
個人會先肥介刀,再玩爆彈  (如對面豆腐英

殺人前期都唔洗吹,閃大就得

跟住上_地

2技,_地,大 都好玩

再唔係閃,_地,大技 連得快都好有快感
我玩開閃 鬼丸a_a
吹係用黎打有石既人
通常有石見到你都會閃走or反殺
吹左就任你魚肉了
我會補番的
多謝提醒a_a
引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-15 23:56 發表
支持教學 有哂食800 1300 強王方法.gd
又打少篇
聽日仲應該有攻裝
你想打哂全部英- -?

聽講服分身閃唔到技......
昆真身就得0,0

肥川對我泥講只係豆腐一舊>////<

隱斬扣昆閃介....
法術書一下,,,
送佢大技^v^
本人只是中手服-""-

一次過食曬兩隻1300唔該服仔正面對準大本...........................

強王咁樣食要2lv大先得.
本人習慣拉暈兵
等時機電卷神汁

樓上連回3次,小心扣分
另你話隱斬昆到肥川閃介,個肥川勁極有限

引用:
原帖由 夢幻_x新丁 於 2011-7-19 15:09 發表
樓上連回3次,小心扣分
另你話隱斬昆到肥川閃介,個肥川勁極有限
昆閃介方面
隱斬再加好煩既拉拉拉
拉到佢閃為止

我會先出把76玩3技0.0

角兄玩服仔屈機

攻裝你會點玩?
多多指教:)

16 12
發新話題