發新話題

Super boy 伺服器9ban

[Close]
引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:22 發表

ok,wai懷疑係岩,但係wai同人講左jesus就比人ban,咁佢既想法唔係影響到人?影響到admin見到wai講可能係jesus,搞到人地ban佢咩??
睇番2樓先啦.
ho都證實佢一入ser就改左重力啦
加上
我地admin會自己處理佢係米改重力既事
你吾洗理wai係米影響其他admin

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:20 發表
你吾知就吾好係到回post嘈啦
你吾記得緊加吾好係到嘈
加上
人地講你知就一定係事實?
人地咁講話冇simon命令,我叫佢睇下第3張相,就係咁

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:24 發表

唔通唔入咩- -,jesus比人踢左,真正hack ser果個重係到(假設jesus冇hack),咁佢唔可以特登唔hack,屈落jesus到??
如果真正果個要hack既話
洗乜要等jesus入場先hack?
佢吾嫁禍比其他人?
一定要jesus?
講野最好要有理句...

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:24 發表
睇番2樓先啦.
ho都證實佢一入ser就改左重力啦
加上
我地admin會自己處理佢係米改重力既事
你吾洗理wai係米影響其他admin
你肯定人地simon點諗,一入ser就比人hack,一定係佢??wai一講可能係jesus咁就比人ban左,可能1:simon覺得jesus一入就比人hack,so ban佢,可能2:睇到wai講野,so ban佢

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:27 發表
你肯定人地simon點諗,一入ser就比人hack,一定係佢??wai一講可能係jesus咁就比人ban左,可能1:simon覺得jesus一入就比人hack,so ban佢,可能2:睇到wai講野,so ban佢
你都識講"可能"
"可能"即吾係真架啦

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:25 發表
如果真正果個要hack既話
洗乜要等jesus入場先hack?
佢吾嫁禍比其他人?
一定要jesus?
講野最好要有理句...
喂佢見咁大條jesus水魚比人懷疑緊,重唔屈落佢到??

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:28 發表

佢話因為冇simon開門,admin先穿牆去開,but圖3有simon,咁點解admin重要穿牆??
果個simon吾係話去做乜掛左係到咩?_?
之後佢先穿牆去開
加上
佢開門吾會影響到你架bo

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:30 發表
果個simon吾係話去做乜掛左係到咩?_?
之後佢先穿牆去開
加上
佢開門吾會影響到你架bo
佢掛左我唔知,如果真係掛左係到,咁佢穿係冇問題,但人地話冇simon,冇講係到掛,so我唔知

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:32 發表

佢掛左我唔知,如果真係掛左係到,咁佢穿係冇問題,但人地話冇simon,冇講係到掛,so我唔知
都話左...
你吾知就吾好係到嘈...k?

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:34 發表
都話左...
你吾知就吾好係到嘈...k?
喂,人地話冇simon我問返佢野,唔正常??如果佢一講話圖3個simon係掛緊,我會嘈??

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:35 發表

喂,人地話冇simon我問返佢野,唔正常??如果佢一講話圖3個simon係掛緊,我會嘈??
咁而家話你知佢掛緊你係米仲要嘈?

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:39 發表
咁而家話你知佢掛緊你係米仲要嘈?
我講返比你知點解我要嘈姐,咁我嘈有原因ga ma

發新話題