發新話題

★sMIlEζ vs 奇蹟MarveL

[Close]
我地要返工..

我地都係呢個時間拎假架渣      

你地夜小小 得5得 11點到

吾得 要番早 吾打就棄權吧 已經8:30

回復 17# 的帖子

吹到11點 第2朝吾使返工咩- -''
be豬-3-

我地好難先拎到假期架.

你地又吾一早講        

8:45 不能應戰 我只好PM 管理員 作決定

佢地臨時有事 我都吾想

我地要番工 我都吾想 後備不能嗎
我地都有人番大陸都系甘打 你有事你既問題 一個比賽唔會要九個人去就你一個人

我們就選場, 打既話就入信六區 本人場
再吾打 我只好PM 三管
時間一定不會改. 因為大多數要上班8:45 再不出現 就算了吧 我們有人要番5點 如果11點前完吾到
聽日佢會好辛苦

比賽限期 20:00-23:00 wor 我地 9點幾 打得

聽日 有個番早上五點 本人番中午2點 團長番早上9點 後備番晚上7點
請問如何幫助你更改時間? 本人真是完全不理解如何去改

引用:
原帖由 assho1e 於 2011-7-16 20:36 發表
比賽限期 20:00-23:00 wor 我地 9點幾 打得
9點幾又點? 打到2場?1場平均1小時 ?

四、比賽細節:
1、正式比賽時候如有任何關於LAG機及隊員斷線問題,請於全場未有玩家高於6等級(包括6等級)之前利用公頻提出,(各隊提出機會只得一次);
特別提示:
(雙方可以就LAG問題提出異議,可以交換主持遊戲測試比賽,雙方必須在約戰系統規定時間內完成比賽,建議雙方互相測試不要超過2次)。
2、正式比賽期間,任何一名成員6等級之後如出現 LAG 機,或隊員不明斷線,比賽仍然會繼續進行;
3、斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(2011-07-12取消,與第4點重復/沖突) ;
4、可以使用斷線隊員,斷線隊員身上裝備物品不能移除或增加(治療守衛,抗水,仙豆,烤肉,酒等消耗性物品除外) ,同時可以購買消耗品(例子)予斷線英雄使用;
5、比賽期間,不能分享英雄(包括使用馬匹),亦不能分享使用物品(唯有烤豬、補杖可以幫插、但不可以交易及轉賣);
6、馬匹問題,比賽期間請控制妥當,如被殺掉落裝備被打破或撿掉,請自行負責;
7、禁止使用開圖軟件,踢人軟件,地圖bug,如有發現會被即時取消參賽資格;
8、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號。如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被判輸;
特別提示:
(正式比賽期間,不論你在全頻、同盟頻道 或 私聊頻道,比賽開始時候、比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)

2. 所有隊伍必須於已選擇的比賽時間進行比賽;
** 比賽日期及時間均不可擅自更改, 如正選隊員未能出賽請派出後備隊員 **

我地都吾想不戰而勝..
希望對面可以盡快入場作賽
一個有急事吾得閒 吾會連後備兩個都甘岩急事吾得閒掛
be豬-3-

引用:
原帖由 SaiBe=] 於 2011-7-16 20:38 發表
我地都吾想不戰而勝..
希望對面可以盡快入場作賽
一個有急事吾得閒 吾會連後備兩個都甘岩急事吾得閒掛
9點幾打 你地11點一定要訓嗎?

傑仔~.~ 說:
1場WIN第2場我地棄權
我地1場WIN,第2場你地棄權
SORRY先.臨時出左去
有事去左人地道
子城, 說:
我地棄權?
你搞笑嗎
你們遲到
要別人棄權
這是什麼道理
傑仔~.~ 說:
我話1場過姐
你唔接受可以
子城, 說:
你打學界 遲到 贏左人第一局 然後叫別人棄權?
時間寫明
11點前完成
如果你要這麼樣
我只好CAP圖給3管
傑仔~.~ 說:
等陣,我落去網吧啦咁

貴團既說話真可笑 明明本身自己遲到 要我們接受無理要求 很好笑

發新話題