發新話題

深邃 vs 妖精尾巴

[Close]
引用:
原帖由 Tw|o9s 於 2011-7-18 18:11 發表

2011/7/17 下午 11:56:55 *acs -k(貴團負責人) : 可以星期一晚上6點-9點打ok?

這是什麼?不要當我們呆子 把責任掉在我們身上便想中離
你係唔係又忘記左!! 即係你地fake起左人 話人錯??

龍大說出戰時間要互相談討 我們的確有談討 只是在星期日才開始談討吧? 迫你們?我們都很緊張賽事 不然怎會你們說可以在6-9完成賽事 便馬上請即時假 這怎樣?最後給你們說 其實我們下午才可以比賽?

好了.
停吧
要求龍大處理
我們星期日2-5
你地星期一
時間不同
你要我就你?
願再去與你相見.

引用:
原帖由 [FT]索爾 於 2011-7-18 18:26 發表
你要拎大條道理出黎?
話要系11點前完全,.
好吧vlan庬跟你說道理
出戰時間已簡.星期日下午2-5
其實我地就系吾得
vlan做錯你要死嘈我地?
停止罵戰.小學畢業了吧? ...
這些跟你自己說就好了!!

我家陣吾想再同你嘈.
規則,我時間選了下午2-5
你就要我轉
停啦,.你吾好覺得得你系吾得閒.世界吾系得你一班人話事
願再去與你相見.

引用:
原帖由 Tw|4season 於 2011-7-18 18:28 發表

這些跟你自己說就好了!!
我家陣就講到明.時間不同,打不了.強逼,於事無補
願再去與你相見.

無論怎樣都好 現在我在比賽sev開了場 會一直開到11點 希望你們可以找到人手入場進行賽事 如果都是不行 就希望可以得到龍大/負責人批准可以在其他時間完成賽事

引用:
原帖由 Tw|o9s 於 2011-7-18 18:30 發表
無論怎樣都好 現在我在比賽sev開了場 會一直開到11點 希望你們可以找到人手入場進行賽事 如果都是不行 就希望可以得到龍大/負責人批准可以在其他時間完成賽事 ...
終於看見道理了.
時間約不了
你們隊員一直在強逼
願再去與你相見.

時間約不了你都講得出
你e加咪pm龍大講囉
我地拎住枝槍阻住你去pm龍大?

吾該講好d 吾好y曲事實  如果可以就順便post埋上黎你pm龍大講左d咩

他們不是在強逼你們  他們是比你們逼得很焦急 今天請了假又不能打 如果日後又約時間 就要再請假?

龍大:
時間是隨機抽,不是選擇了那個時間就一定是那個時間。
如果最後雙方無法就到時間,就由評審裁決。
你只要在比賽 POST 回覆就得,不用PM 我, PM不會受理。
我pm左幾次,吾好覺得我系到屈你地
願再去與你相見.

我話
叫你問佢關於另約時間

你地覺得請假打好麻煩?為何要打下去?
願再去與你相見.

今日咪請左比你 你仲想講d咩?

發新話題