發新話題

深邃 vs 妖精尾巴

[Close]
洗鬼你就咩 今晚11點最後 系統就寫左既 你吾黎係你既事

最重要係佢地無視完之後 屈埋落我地身上!!
e樣野真係忍唔到..

其實呢  責任感呢樣野 幼稚園果陣教左好耐 希望你地有所成長!!

明明就可以一起傾談出戰時間 只是你們遲了回覆這時間不能 在說我們___?看post都知道發生什麼事情吧 我真的不想引起罵戰 我只是清楚列明我們團隊而依照比賽指示 不是說你們做錯 只希望現在龍大/負責人可以在此post解決事件

我地時間根本吾得.
你明逼?
問題一. 點解一定要我地就你..
問題2.你地得閒係你地既事...我地d人五洗番工五洗約人?
願再去與你相見.

我地已家就開左場 根據你地所比既時間 6-9<----星期1
別要廢話了 等評分人員自己 睇吧 人已齊 要打先回

唔好在浪費 我地果個個已為今日比賽而請假既團員~要打不要打 自行決定

引用:
原帖由 Tw|o9s 於 2011-7-18 18:21 發表
明明就可以一起傾談出戰時間 只是你們遲了回覆這時間不能 在說我們___?看post都知道發生什麼事情吧 我真的不想引起罵戰 我只是清楚列明我們團隊而依照比賽指示 不是說你們做錯 只希望現在龍大/負責人可以在此post解 ...
我也不想.
只是你們一直在逼,俾了2舍選擇我們,1系今晚打,2系棄權.
我早說要跟龍大再約時間.
你地死咬住我要我地打
願再去與你相見.

今晚最後11點 時間點另約?

引用:
原帖由 Tw|4season 於 2011-7-18 18:21 發表
其實呢  責任感呢樣野 幼稚園果陣教左好耐 希望你地有所成長!!
朋友?
你地講到明話星期6,日1左3加班又要做野.
我地都廢時搞你,今日下午又吾得?
你話我吾提前同你講.
你講到明加工我要死咬住你?
願再去與你相見.

引用:
原帖由 [FT]索爾 於 2011-7-18 18:23 發表

我也不想.
只是你們一直在逼,俾了2舍選擇我們,1系今晚打,2系棄權.
我早說要跟龍大再約時間.
你地死咬住我要我地打
吹到我地迫你地! 喂 你地知道有野做係唔係應該有番個責任係最早既時間 同我地講?

引用:
原帖由 [FT]索爾 於 2011-7-18 18:21 發表
我地時間根本吾得.
你明逼?
問題一 我們都有就你先會叫團員請假不上班 可以在6時開戰
問題二 星期五回覆了 出戰時間為星期一8-11 你們星期日先回覆這時間不能 這可以怎辦 找時光機說 我們星期日先回覆 那我們回到星期6打吧?

引用:
原帖由 [FT]索爾 於 2011-7-18 18:21 發表
我地時間根本吾得.
你明逼?
再度無視!! 我真係笑左 你睇唔睇文的??

仲要吹到我地得閒! 我地好多人都要請假黎打ok??

出戰時間 五 20:00 - 23:00   六 20:00 - 23:00   日 14:00 - 17:00   一 20:00 - 23:00  
我地就簡左
星期日既2-5
其他吾得,.強逼?
公理何在?
願再去與你相見.

你要拎大條道理出黎?
話要系11點前完全,.
好吧vlan庬跟你說道理
出戰時間已簡.星期日下午2-5
其實我地就系吾得
vlan做錯你要死嘈我地?
停止罵戰.小學畢業了吧?