發新話題

深邃 vs 妖精尾巴

[Close]
7月15比左時間你地  你地7月17先覆我地

抽籤有問題吧
雙方時間差太遠
希望批准另約時間
願再去與你相見.

就你地啦  6-9點 ? 係就聽日準時開打
你地第1頁個時間都係6-9點 甘e加跟你地時間 點?

我問了上班的團員 可能可以就到 星期一 06:00 - 09:00 pm 希望你們可以盡快回覆我 在msn / 這post內

深邃應該WIN 始終實力差太遠了

笑死人咩想
6點-9點準時出現 吾見人就吾該你地棄權

時間變完又變....已經就曬你地
即係咁 不二 6-9 係你地定既 我地已經 就曬你地... 時間到 如果打唔到
請貧團自行PM 龍大

你地想點?
星期一 11點前完成?
你同我講,你俾到咩時間我?
只能在6點後?
你得1段時間請到假,我就晒你?
我呢3日都得閒,就系今晚吾得.要不你就大晒
願再去與你相見.

8-11改6-9?
時間差得幾多.別搞gag了
你就晒我?日子有甘多日.
你得1個得,仲要得晚上?
我忍夠啦
你家陣話番我地吾就你?
願再去與你相見.

8-11  6-9  我理得你 邊段  8-11係我地定既  6-9你地定
e加比6-9你 你又話吾得 ?? 想點?
15號add左msn吾搵我地傾時間   15號係post問左你地
17號先覆我地 神手 仲話我地一直不回 笑死人咩
扮咩忍夠姐  等陣打得既咪又係m4  ak

引用:
原帖由 monique831 於 2011-7-15 19:20 發表
可以星期一晚上6點-9點打ok?
<-------有錯咩?

即係甘 我地本身六 日 都可以抽比你 15號已加msn 你地吾add我地傾時間
e加係度嘈wt 咪笑死人啦  丫哥

monique831 新手上路

帖子47 積分0 金錢2 金幣 級數21 Lv團隊•個人空間•發短消息•加為好友•當前在線
9# 大 中 小 發表於 2011-7-15 19:20  只看該作者  可以星期一晚上6點-9點打ok
佢只系其中一位.代表到我地?
時間明顯你地玩晒?
咩叫得今晚得!!?
我地今晚明顯吾得,.要我地推晒d野同你地打?
你一句番工.時間就要就晒你!?
得今晚得?88
願再去與你相見.

引用:
原帖由 [深邃]AE86 於 2011-7-18 17:56 發表
即係甘 我地本身六 日 都可以抽比你 15號已加msn 你地吾add我地傾時間
e加係度嘈wt 咪笑死人啦  丫哥
丫哥,星期日我有系p0到問你打吾打得?
又吾應,今日下午又吾應ok u win
願再去與你相見.

吹到17號先回  你地得就回 唔得就潛 咩意思先?唔使理人嫁下

發新話題